Ιαν 2008

ΓΙΑΤΙ ΟΙ «ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ», ΤΑ «ΠΑΝΚΙΑ» ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΖΟΝΤΕΣ ΜΠΑΧΑΛΟΠΟΥΣΤΕΣ «ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ» ΔΕΝ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΠΟΤΕ ΣΤΙΣ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΞΕΙΣ;;;

ΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΤΙΡΙΑ ΜΑΣΩΝΙΚΩΝ ΣΥΝΑΓΩΓΩΝ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΣΥΜΒΟΛΑ (ΕΞΑΚΤΙΝΑ ΔΑΥΙΔΑΣΤΕΡΑ, ΔΙΑΒΗΤΕΣ, ΟΦΘΑΛΜΟΙ Κ.Λ.Π.) ΟΙ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΕΣ ΜΑΛΘΑΚΟΜΥΑΛΟΙ, ΒΟΥΤΥΡΟΨΥΧΟΙ, ΚΡΕΤΙΝΟΚΑΦΡΟΙ, ΡΕΜΑΛΟΒΡΩΜΟΣΚΕΛΟΙ ΜΟΪΚΑΝΟΚΕΦΑΛΟΙ «ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ» ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ «ΝΤΟΥ» ΣΕ ΑΥΤΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΝ ΑΥΤΟΙΣ ΣΥΝΑΓΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΨΩΛΟΣΥΣΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ. ΤΟΥΤΟΙ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ «ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ» ΚΑΙ «ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ» ΣΥΝΙΣΤΑΝΤΑΙ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΗΣ ΑΤΟΜΑ:

- ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΠΑΝΙΩΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΩΣ ΣΕ ΑΥΤΑ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΗ ‘Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΜΑΣΩΝΙΑ* ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΑΣΩΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΨΕΥΔΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ (ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Κ.Α.) ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΙ ΧΑΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

- ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΖΟΜΠΟΥΧΕΣΟΜΑΖΑ ΤΩΝ «ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΩΝ» ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΠΛΗΓΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΛΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΡΧΙΔΙΑ. ΣΤΟΝ ΟΧΛΟ ΑΥΤΟ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΑΣΤΟΥΡΟΠΡΕΖΟΜΟΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΥΠΟΣΤΑΘΜΗΣ, ΠΡΟΣΤΙΘΕΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΟΙΟΙ ΜΕΓΑΛΩΜΕΝΟΙ ΥΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΚΡΑΙΑΣ ΤΡΥΦΗΛΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΠΕΠΝΙΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΧΕΙΛΙΖΟΥΣΑ ΥΛΙΚΗ ΑΝΕΣΙ, ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΕΑΥΤΟΥΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΩΣ ΣΤΗΝ ΠΟΥΣΤΟΠΟΙΗΣΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΛΩΡΟΜΑΛΘΑΚΥΝΣΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ.


* ΤΑ 2 ΑΝΤΙΡΡΟΠΑ ΜΑΣΩΝΙΚΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΑΡΧΙΣΤΟΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ «HONG», ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΔΡΑΚΩΝΙΑΝΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ 2 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΩΝ ΔΙΠΟΔΩΝ ΟΦΕΩΝ (ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΤΕΣ) ΝΑ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΣ ΤΗΝ ΔΥΣΙ, ΕΙΝΑΙ:

1. Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ Ή ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΟΣ ΜΑΣΩΝΙΑ (ΜΕ ΣΗΜΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΟ ΣΠΕΙΡΟΕΙΔΗ ΤΕΤΡΑΚΤΙΔΑ 'Η «ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΟ ΣΒΑΣΤΙΚΑ») Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙ ΤΙΣ ΥΓΙΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΙΣ ΜΑΣΩΝΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΕΣ «ΤΑΣΕΙΣ» ΤΟΥ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΕΩΣ, ΤΗΣ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ ΑΡΣΕΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΗΣ ΠΟΛΩΣΕΩΣ, ΤΟΥ «ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΕΜΠΕΛΙΑ» Κ.Λ.Π. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΗ ΟΛΕΣ ΤΙΣ «ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ» ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΙΝΣΤΡΟΥΧΤΟΡΩΝ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΥ (ΟΠΩΣ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΪΚΟ ΑΡΟΥΡΙ CARL MARX).

2. Η ΘΕΟΣΟΦΙΚΗ Ή AΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟΣ ΜΑΣΩΝΙΑ (ΜΕ ΣΗΜΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟ ΣΠΕΙΡΟΕΙΔΗ ΤΕΤΡΑΚΤΙΔΑ 'Η «ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟ ΣΒΑΣΤΙΚΑ»), Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙ ΤΙΣ ΥΓΙΕΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ-ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΓΙΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ, ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΣΚΕΨΙ, ΓΙΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ, (ΕΚ)ΠΑΙΔΕΥΣΙ, ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙ Κ.Λ.Π. ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΕΣ ΜΑΣΩΝΟΘΕΩΡΙΕΣ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ, ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ, ΤΗΣ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ, ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, ΤΗΣ ΜΙΣΟΓΥΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΦΡΕΝΟΒΛΑΒΕΙΑΣ Κ.Λ.Π. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΗ ΤΑ ΕΠΙΣΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΥΠΟΚΙΝΗΣΕΩΣ «ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ» ΚΑΙ «ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ» ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ, ΤΟΝ ΜΥΣΤΙΚΙΣΜΟ-ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟ, ΤΙΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΕΨΙΛΟΝΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ, ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΑ, ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΛΑ ΤΑ «ΔΕΞΙΑ» ΚΑΙ «ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ» ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ (ΒΛ. ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΜΩΫΣΗ-ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ).

ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΓΙΔΕΥΣΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΡΟΠΗ ‘Η ΤΗΝ ΑΛΛΗ, Η ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΥΦΛΩΣΙ ΚΑΙ Ο ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΜΦΥΤΟΥ ΡΟΠΗΣ ΣΤΗΝ ΣΦΑΙΡΙΚΗ-ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΕΨΙ. Ο ΣΤΟΧΟΣ ΑΥΤΟΣ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΗΔΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΣ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΜΕΝΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΗ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΩΣ «ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΩΝ-ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΩΝ» ‘Η «ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΟΥΝΙΣΤΩΝ», ΑΜΦΟΤΕΡΩΝ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΩΝ ΤΟΝ ΟΠΟΙΩΝ Ο ΠΛΥΜΕΝΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΑΥΤΙΖΕΙ ΜΕ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΣΥΝΕΙΡΜΟ ΚΑΘΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΟΡΜΗ ΩΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ-ΑΡΙΣΤΕΡΗ ‘Η ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗ-ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΛΛΗΣ ΟΡΜΗΣ ΑΝΗΚΟΥΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ «ΘΕΩΡΙΑ».

ΕΚΤΑΚΤΗ ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΙ!!!! ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ-ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΚΑΤΟΥΔΙΑΝΑΚΗ «ΑΠΟΡΡΗΤΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ: ΚΟΙΛΗ ΚΑΡΑΚΩΛΑΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ» ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ «ΜΠΟΥΧΕΣΟΠΤΡΟΝ»!!!! ΟΡΜΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ!!!!!!!

ΣΤΗΝ ΚΩ ΨΑΡΕΥΟΥΝ ΚΟΥΤΣΟΜΟΥΡΕΣ. ΣΤΗΝ HONG ΨΑΡΕΥΟΥΝ ΠΟΥΤΣΟΜΟΥΡΕΣ.

ΜΗΠΩΣ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ;

ΑΛΟΓΟΜΥΓΕΣ, ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΧΛΕΠΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΛΕΙΨΑΝΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΧΥΣΙΑΝΙΣΜΟΥ.

ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ

ΧΥΣΧΙΑ ΠΛΗΣΙΟΣΑΥΡΩΝ ΞΕΡΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΝΕΚΡΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ...

ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ

ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ

ΠΡΟΣ ΧΑΡΩΝΑ (ΗΥΜΝΟΣ ΝΕΚΥΣ)

Ω ΧΑΡΩΝ ΠΟΡΘΜΕΥ ΠΛΟΥΤΩΝΟΣ ΔΟΡΥΦΟΡΕ ΠΤΕΡΥΓΟΦΟΡΕ ΔΑΙΜΩΝ

ΝΥΚΤΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΕΡΕΒΟΥΣ ΤΕΚΝΟΝ ΖΟΦΟΕΙΔΕΣ

ΕΠΙ ΚΩΚΥΤΟΥ ΤΕ ΚΑΙ ΠΥΡΙΦΛΕΓΕΘΩΝΟΣ ΗΙΕΡΟΥ ΗΥΔΑΤΟΣ ΑΕΙΚΩΠΗΛΑΤΩΝ

ΔΡΕΠΑΝΗΦΟΡΕ ΑΝΟΙΚΤΙΡΜΩΝ ΨΥΧΟΠΟΜΠΕ ΕΚΑΕΡΓΕ

ΑΘΡΟΕ ΠΗΔΑΛΙΟΥΧΕ ΜΕΛΑΝΘΕ ΑΚΑΝΘΟΦΟΡΕ

ΠΕΠΑΓΩΜΕΝΗ ΑΝΑΣΑ ΖΟΦΕΡΗ ΦΡΙΚΩΔΗ ΠΝΕΩΝ

ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΥ ΚΕΡΒΕΡΟΥ ΓΑΡ ΟΡΡΩΔΙΑ

ΟΣ ΗΥΛΑΚΤΕΕΙ ΤΕ ΚΑΙ ΑΛΥΧΤΑΕΙ ΔΙΑΠΛΕΥΣΑΝΤΟΣ ΣΟΥ ΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟΜΙΟΥ ΕΙΣΩ

ΜΟΡΟΥ ΑΓΓΕΛΕ ΜΑΚΑΒΡΙΕ ΝΕΚΡΟΜΑΝΤΙ

ΚΕΡΑΣΦΟΡΕ ΒΑΡΥΣΚΙΕ ΔΑΪΕ ΜΕΛΑΝΟΧΙΤΩΝ

ΣΤΥΓΟΣ ΠΕΠΗΓΥΙΑΣ ΑΜΦΙΛΑΦΟΥΣ ΝΑΙΕΙΣ Ω ΑΘΑΝΑΤΕ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕ

ΔΙΠΛΗΝ ΣΦΥΡΑ ΕΝ ΧΕΙΡΑι ΚΡΑΔΑΙΝΩΝ ΔΙΚΗΝ ΓΕ ΘΝΗΤΟΙΣ ΑΠΡΟΣΩΠΟΛΗΠΤΟΣ ΑΠΟΔΙΔΕΙΣ

ΝΕΚΥ ΠΑΥΣΙΠΝΟΕ ΛΥΣΙΖΩΙΕ ΒΙΟΒΟΡΕ

ΣΚΥΘΡΩΠΕ ΔΑΙΜΩΝ ΠΕΝΘΙΜΕ ΠΙΚΡΟΧΟΛΕ

ΑΠΗΝΗΣ ΒΑΡΥΦΡΩΝ ΑΔΥΣΩΠΗΤΟΣ ΕΞ ΑΧΕΡΩΝΟΣ ΣΚΟΤΙΑΙΑΝ ΑΧΛΥΝ ΖΑΜΕΝΗΣ ΤΟΙΣ ΧΘΟΝΟΤΡΟΠΟΙΣ ΑΝΑΔΥΝΕΙΣ

ΑΣΑΡΚΕ ΟΣΤΕΪΝΕ ΚΕΡΚΟΕΝ ΝΑΥΣΙΓΕΡΩΝ

ΠΑΝΩΧΡΕ ΦΑΛΑΚΡ’ ΑΙΜΟΒΟΡΕ ΝΕΚΡΟΦΗΤΑ

ΜΕΛΑΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΠΕΠΛΟΝ ΦΕΡΩΝ

ΠΛΟΥΤΩΝ ΑιΔΗΟΘΕΝ ΒΡΟΤΟΙΣΙ ΠΕΛΛΕΙ ΣΕ ΟΠΩΣ ΗΥΛΗΣ ΚΡΑΤΟΥΝΤΑ ΔΕΣΜΑ ΕΚΛΥΣΗΙΣ

ΣΑΡΚΟΚΤΟΝΕ ΣΗΠΤΙΚΕ ΤΕ ΣΩΜΑΤΟΛΚΟΘΡΑΥΣΤΑ

ΑΦΡΟΝΟΥΣ ΦΙΛΗΔΟΝΟΥΣ ΠΟΝΗΡΟΥΣ ΡΗΩΟΜΕΝΟΣ ΟΠΩΣ ΑΥΘΩΡΕΙ ΑΠΟΚΤΕΙΝHΙΣ

ΑΦΗΛΙΚΩΝ ΤΕ ΚΑΙ ΜΗ ΣΑΡΚΑΣ ΤΗΚΕΙΣ ΣΠΙΝΘΗΡΕΣΙΝ ΕΚ ΦΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΔΕΡΚΟΜΕΝΩΝ ΟΦΘΑΛΜΩΝ ΠΕΛΑΖΟΜΕΝΟΙΣ

ΑΙΧΜΟΦΟΡΟΝ ΔΡΕΠΑΝΟΝ ΚΕΦΑΛΑΣ ΑΠΑΝΤΩΝ ΑΓΕΝΝΩΝ ΠΛΗΞΕΙ

ΕΠ’ ΑΧΕΡΩΝΟΣ ΟΧΘΑΣ ΨΥΧΑΙ ΝΕΚΕΙΣ ΗΥΜΝΟΥΣ ΨΑΛΛΟΥΣΙΝ ΔΙΑΠΟΡΘΜΕΥΟΜΕΝΟΙΣ ΦΑΥΛΟΙΣ ΕΠΙ ΝΕΚΡΟΛΕΜΒΟΥ ΑΝΟΛΟΦΥΡΟΜΕΝΟΙΣ ΤΕ ΚΑΙ ΟΔΥΡΟΜΕΝΟΙΣΑΛΛΑ ΔΕΥΡ’ Ω ΜΕΛΑΝΟΤΡΙΒΩΝ ΜΟΡΟΦΟΡΕ

ΩΣ ΠΟΡΘΜΕΙΟΝ ΛΑΒΕ ΤΟΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΒΟΛΟΝ

ΤΟΥΤΟ ΓΑΡ ΕΣΤΙΝ ΤΟ ΜΟΝΟΝ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΞΥΝΕΡΓΟΝ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΗΣ ΔΕΙΞΟΝ ΟΔΟΝ ΤΕ ΑΤΑΡΠΟΝ ΑΙΘΕΡΑΝΕΛΙΞΕΩΣ ΘΡΙΑΜΒΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΕΦ’ ΥΛΗΣ

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΝ ΑΕΝΑΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ ΑΠΟΝΕΜΕ

ΠΕΟWULF

ΤΗΝ ΠΑΝΠΡΩΚΤΙΑ ΞΕΣΚΙΖΑΝ ΤΡΕΙΣ ΛΟΧΟΙ ΨΩΛΑΡΑΔΕΣ
ΚΑΙ ΤΑ ΧΥΣΙΔΙΑ EΣΤΑΖΑΝ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΑΝ ΚΟΥΒΑΔΕΣ
ΜΑ ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ ΜΟΛΥΝΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΨΟΦΙΟΙ ΕΠΕΣΑΝ ΧΑΜΩ
ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΟΥΛΑΚΙ ΕΦΥΓΕ ΕΥΘΥΣ ΝΑ ΠΑEI ΣΤΟ ΓΑΜΟ

Ο ΧΥΣΩΗΦ ΒΑΡΑΓΕ ΨΩΛΗ ΜΟΝΑΧΟΣ ΣΤΑ ΣΤΑΣΙΔΙΑ
ΤΗΣ ΣΥΝΑΓΩΓΑΣ ΟΙ ΛΥΧΝΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙΓΑΝΕ Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ
ΡΑΒΒΙΝΕ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΡΑ Θ' ΑΡΓΗΣEI ΤΟ ΤΣΟΥΛΑΚΙ
ΧΙΛΙΑΡΧΟΙ ΤΗΣ ΣΚΙΖΟΥΝΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ

ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΣΕΦΗ ΡΑΜΟΛΙ ΤΟ ΓΑΜΟ ΝΑ ΜΗN ΚΑΝΕΙΣ
ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΙΟΛΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΣΟΥ ΧΑΝΕΙΣ
ΑΠΟ ΚΑΒΛΙΑ ΑΧΟΡΤΑΓΗ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΣΑ ΘΗΡΙΟ
ΚΑΙ ΣΟΥ 'ΚΑΜΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΛΟΥΡΓΕΙΟ

ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΠΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΧΥΣΩΣΗ ΓΑΜΩ ΤΗ ΡΑΒΒΙΝΕΙΑ
ΚΑΛΛΙΟ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΑ ΕΧΘΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ
ΠΑΡ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ Σ' ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΟΥΔΑΙΑ
ΝΑ ΜΟΥ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΠΑΡΕΑ