Δεκ 2007

ΓΙΑΧΒΕ ΘΥΜΗΣΟΥ: ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΣ!!!
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΑΜΕ, ΚΙ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ!!!

ΑΜΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΟΝ ΑΗ-ΒΑΣΙΛΗ ΣΤΗΝ ΚΑΜΙΝΑΔΑ ΣΑΣ, ΑΡΠΑΞΤΕ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΕΝΑ ΜΥΣΤΡΙ ΚΑΙ ΚΟΦΤΕ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΩΤΙΔΑ, ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟ ΚΩΛΟΤΣΟΥΒΑΛΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΟ ΧΑΝΤΑΚΙ!!!

Ο «ΑΓΙΟΣ» ΚΑΙ «ΜΕΓΑΣ» ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΥΠΗΡΞΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΥΣ ΩΡΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ Η ΣΚΑΤΟΜΟΥΝΑΡΑ ΤΗΣ ΑΧΑΝΟΥΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ. ΣΗΜΕΡΑ, ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΝ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΩΣ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 3 «ΙΕΡΑΡΧΕΣ» (ΣΚΙΕΡΑΡΧΕΣ), ΩΣ ΦΩΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΣ (1η ΚΑΙ 31η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ).

ΠΑΡΑΔΕΧΟΤΑΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΣΚΕΨΕΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΕΙΛΗ ΔΙΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ «ΕΝ ΑΠΛΟΤΗΤΙ ΠΙΣΤΕΥΣΑΝΤΩΝ» ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ.

ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ «ΞΥΛΑ ΑΠΕΛΕΚΗΤΑ» ΠΟΥ «ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΗ» ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ «Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΣΗ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ». ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΨΗ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΚΥΝΗΓΗΣΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΣΟΥΣ «ΕΛΛΗΝΙΖΑΝ» ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΞΗ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟΒΡΕΓΜΕΝΟ «ΘΕΟ» ΤΟΥ.

Ο «ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ» ΤΩΝ ΡΩΜΑΙΟΚΑΘΟΛΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο «SANTA CLAUS», ΗΤΟΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (NIKLAUS ΓΕΡΜΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ). ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΜΩΣ ΕΙΔΙΚΩΣ ΕΠΕΒΛΗΘΗ Ο «ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ» ΔΙΟΤΙ ΗΤΟ ΑΦΙΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ.

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΕΡΑΣΙ ΣΤΗΝ ΑΣΠΡΗ ΤΟΥΡΤΑ ΤΗΣ ΨΩΛΟΠΟΥΣΤΑΡΙΟΛΑΣ ΑΓΙΟΒΑΣΙΛΙΑΤΙΚΗΣ ΤΡΑΒΕΣΤΩΔΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ COCA COLA (COCA RIOLA) ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΗ ΣΑΝ ΨΩΛΟΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟ ΚΟΥΝΙΣΤΟ ΑΡΧΙΠΟΥΣΤΑΡΑ ΚΩΛΟΓΕΡΑ ΜΕ ΓΚΟΜΕΝΙΣΤΙΚΑ ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΙ ΛΟΥΓΚΡΑΡΕΪΚΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΠΡΟΚΟΚΚΙΝΑ ΡΟΥΧΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΖΗ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟΥ «ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟΥ» ΝΑΡΚΩΤΙΚΟΥ, ΚΑΙ Η ΝΟΗΤΙΚΗ ΠΕΡΙ ΤΟΥ «ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΜΕ ΤΑ ΔΩΡΑ» ΑΣΕΛΓΕΙΑ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΣ ΠΑΝΑΣΧΕΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ.

ΜΑΣΩΝΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ

ΑΡΧΙΜΠΙΝΙΑ ΚΙ ΑΡΧΙΠΟΥΣΤΙΑ
ΨΗΛΗ ΜΟΥ ΔΕΝΔΡΟΠΟΥΤΣΑΡΙΑ
ΚΙ ΑΡΧΗ ΚΑΛΟΥ ΜΑΣΩΝΟΥ
ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΨΩΛΕΡΠΙΣΤΡΙΕΣ ΤΗΝ ΤΡΥΠΙΔΑ ΤΟΥ ΝΑ ΟΡΓΩΝΟΥΝ

ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ Ο ΔΡΑΚΟΧΥΣΤΟΣ
ΤΟΥΡΛΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΩΤΟΣ
ΠΟΥΤΖΕΣ ΕΡΠΕΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΑΛΙΣΕΙ
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΠΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ

ΤΡΑΓΙΟΣ ΞΕΦΤΙΛΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΩΛΙΑΡΗΣ
ΠΟΥΣΤΗΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΟΨΩΛΙΑΡΗΣ

ΒΑΣΤΑ ΔΙΑΒΗΤΗ ΚΑΙ ΨΩΛΗ
ΘΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΖΥΜΩΤΗ
ΨΩΛΗ ΚΑΙ ΠΑΛΑΜΑΡΙ
ΚΑΙ ΣΚΟΥΖΕΙ «ΣΚΙΣΕ ΜΕ, ΣΚΙΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΞΕΚΩΛΙΑΡΗ!»

ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΦΑΣ, ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΠΙΕΙΣ
ΨΩΛΕΣ ΚΑΙ ΦΛΟΚΙΑ ΠΕΡΙΩΠΗΣ
ΧΥΣΙΑΝΕ ΠΟΥΣΤΡΑΚΟ ΓΑΜΗΜΕΝΕ
ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙΝΕ

ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ FATNCH ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΡΤΟΥΖΓΙΕΡΙΚΟ ΚΑΡΑΠΟΥΤΣΑΡΓΙΟΛΙΚΟ ΚΤΗΝΟΒΑΤΟΡΓΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Ο ΙΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΚΤΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΕΝΝΗΘΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΤΑΥΛΟ ΤΗΣ ΧΥΣΙΘΛΕΕΜ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΧΥΣΙΑΣ, ΤΟΥ ΠΡΩΚΤΩΗΦ, ΕΝΟΣ ΒΟΔΙΟΥ ΚΙ ΕΝΟΣ ΓΑΪΔΑΡΟΥ. ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ Η ΠΑΝΧΥΣΙΑ ΝΑ ΝΟΙΩΘΗ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΣ ΣΤΟ ΠΑΧΥ ΤΗΣ ΕΝΤΕΡΟ, ΠΕΦΤΕΙ ΑΥΤΟΣΤΙΓΜΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΚΤΩΗΦ. ΤΑ ΔΥΟ ΖΩΑ, ΑΦΗΝΙΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΥΓΡΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ FATNCH ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΣΜΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΔΙΔΕ Η ΛΕΧΩΝΑ ΠΑΝΧΥΣΙΑ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΗΔΗ ΞΕΤΥΛΙΞΕΙ ΤΙΣ ΨΩΛΟΣΕΡΠΑΝΤΙΝΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΡΧΙΖΟΥΝΕ ΝΑ ΓΑΜΑΝΕ ΓΚΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥΓΚΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝ ΜΕΣΩ 22 ΡΙΧΤΕΡ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΝ ΑΛΛΑΞ, ΔΑΓΚΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΒΕΡΚΟΥΣ ΤΟΥΣ. Ο ΔΕ ΠΡΩΚΤΩΧ, ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ ΑΚΟΜΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΧΕΟΣ ΕΝΤΕΡΟΥ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ, ΥΠΕΦΕΡΕ ΣΦΟΔΡΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΝΑ ΚΑΙ ΒΟΪΔΙΣΙΑ ΣΙΔΕΡΟΠΟΥΤΣΙΔΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΩΜΑ, ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ ΤΟΥ. Η ΠΑΝΧΥΣΙΑ ΑΓΚΟΜΑΧΟΥΣΕ ΒΥΘΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΕΝΑ ΝΤΕΛΙΡΙΟ ΗΔΟΝΗΣ, ΠΟΝΟΥ, ΠΥΡΕΤΟΥ ΚΑΙ ΣΠΑΡΑΧΤΙΚΩΝ ΟΥΡΛΙΑΧΤΩΝ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΗ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ Η ΑΚΡΑΤΗ ΗΔΟΝΗ ΚΑΙ Ο ΑΚΡΑΤΟΣ ΠΟΝΟΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΒΟΪΔΟΠΟΥΤΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΝΟΠΟΥΤΣΑΣ ΠΟΥ ΨΩΛΟΠΑΛΛΟΝΤΑΝ ΜΕΣ' ΤΑ ΕΝΔΟΤΟΙΧΩΜΑΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΠΕΠΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

ΕΝ ΜΕΣΩ ΥΣΤΕΡΙΚΟΥ ΚΛΑΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΜΕ ΟΤΙ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΦΙΓΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΝΑ ΧΕΣΗ ΤΟΝ ΙΟ ΤΗΣ ΠΡΩΚΤΩΧ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΩ Η ΓΑΪΔΟΥΡΟΠΟΥΤΣΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΑΓΕΡΩΧΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΑ RPM ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΝΤΕΡΟΥ ΤΗΣ. Ο ΠΡΩΚΤΩΧ ΤΑΛΑΝΙΖΟΤΑΝ ΜΕ ΦΡΕΝΗΡΗ ΡΥΘΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΗΣ ΣΤΟ ΑΠΕΥΘΥΣΜΕΝΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΑΛΙΝ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΝΑΛΑΣΣΟΜΕΝΩΝ ΑΝΤΙΡΡΟΠΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ (ΣΦΙΞΙΜΟ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΨΩΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΪΔΑΡΟ) ΠΟΥ ΗΣΚΟΥΝΤΟ ΕΠ' ΑΥΤΟΥ. ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΤΟ ΖΩΟ ΦΛΟΚΑΤΑΡΡΑΚΤΙΑΣΕ 666 ΛΙΤΡΑ ΓΑΪΔΟΥΡΟΧΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΡΑΒΗΧΘΗ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΚΤΩΧ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΒΙΑΙΩΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΚΧΕΖΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΩΛΟ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΧΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΑΗ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ, ΕΝΩ ΤΟ ΠΑΧΥ ΕΝΤΕΡΟ ΤΗΣ ΠΑΝΓΙΑΧΒΙΑΣ ΕΞΕΡΡΑΓΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΕΛΑΣΤΙΚΟ PIRELLI ΣΕ 75 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

Ο ΠΡΩΚΤΩΗΦ ΤΣΙΜΠΟΥΚΩΝΕ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΒΟΔΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΣΚΑΗ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΙΝΑΡΗ ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΛΟΙΩΔΗ ΓΥΖΓΙΑ ΤΟΥ ΓΑΪΔΑΡΟΥ.

ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΣΗΧΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ FATNCH ΟΙ 3 ΓΕΝΕΙΟΦΟΡΟΙ ΣΟΔΟΜΙΣΤΕΣ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΘΙΒΕΤΙΑΝΟΙ ΜΑΓΟΙ ΜΕ ΤΑ ΔΩΡΑ (ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΑ ΚΑΙ ΨΩΛΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ) ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΜΑΣΩΝΙΚΟ ΡΑΣΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΑΣΤΕΡΙΑ ΡΑΜΜΕΝΑ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ. ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΧΑΣΟΜΕΡΗΣΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ, ΩΡΜΗΣΑΝ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΧΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΓΑΜΑΝΕ ΚΑΘΕ ΟΡΑΤΗ ΣΧΙΣΜΗ ΑΥΤΟΥ ΨΕΛΝΟΝΤΑΣ ΨΙΘΥΡΙΣΤΑ ΜΥΣΤΙΚΟΥΣ ΖΩΡΟΑΣΤΡΙΚΟΥΣ ΥΜΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΑΔΑΙΝΟΝΤΑΣ ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΑΝΟΥΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΕΠΑΝΩ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥ. Ο ΕΝΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΡΦΩΣΕ ΤΟΝ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΠΡΩΚΤΩΧ ΑΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΚΡΟΨΩΛΙΟ ΤΟΥ ΧΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΥΛΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΟ ΒΡΕΦΙΚΟ ΠΡΩΚΤΟ ΤΟΥ, ΕΧΩΣΕ ΔΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΚΡΟ (ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΠΡΩΚΤΩΧ) ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΠΑΝΧΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΓΑΜΑΗ ΔΑΚΡΥΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΣΥΓΚΙΝΗΣΙ ΚΑΙ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΠΝΙΚΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ FATNCH (ΔΑΚΡΥΑ, ΧΥΣΟΑΤΜΟΙ, ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΚΛΑΣΧΙΑ ΤΗΣ ΛΕΧΩΝΑΣ, ΛΙΒΑΝΙΑ, ΙΔΡΩΤΑΣ, ΑΙΜΑ, ΧΟΛΗ Κ.Λ.Π.) ΥΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΦΗΜΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ 2 ΜΑΓΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΚΤΩΗΦ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΖΗΤΟΚΡΑΥΓΑΖΑΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝ ΓΑΜΩΝΘΥΛΕΥΜΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΩΣ ΤΟΝ ΓΑΜΑΓΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΗ ΑΠΟ ΑΠΟΧΥΣΩΣΙ.

ΤΟ ΟΡΓΙΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΗ ΝΥΧΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΘΗ ΟΛΟΝΥΚΤΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑΚΤΩΜΕΝΗ ΠΛΕΟΝ FATNCH ΜΕ ΤΑ 2 ΖΩΑ ΝΑ ΨΩΛΟΣΟΥΒΛΑΚΙΑΖΟΥΝΕ ΜΕ ΑΝΤΙΚΡΥΣΤΕΣ ΨΩΛΕΣ ΤΟΥΣ 4 ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΕΦΟΣ.

ΑΜΗΝ.

Η ΠΡΩΚΤΟΛΕΧΩΝΑ ΑΕΙΠΑΡΘΕΝΟΣ ΠΑΝΓΙΑΧΒΙΑ

Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΧΥΣΙΑΝΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΗΤΟ ΜΟΥΝΟΘΕΝ ΑΕΙΠΑΡΘΕΝΟΣ Η ΠΑΝΓΑΧΒΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΤΙ ΑΦΟΥ ΜΕΤΡΗΣΕ 365 ΚΟΡΕΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΙΝΕΖΙΚΕΣ ΦΟΛΙΔΩΤΕΣ ΜΥΞΧΙΑΡΙΚΕΣ ΨΩΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΩΛΑΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΚΩΛΗΚΟΕΙΔΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΥΣΙ, ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟ ΑΡΧΙΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΜΙΖΕΡΟ ΜΟΓΓΟΛΑΚΙ ΤΗΣ «ΤΖΕΣΟΥΑ ΚΡΕΣΤΟ» ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΛΩΣΣΗΣΕ ΓΙΑ 7 ΜΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΧΥ ΤΗΣ ΕΝΤΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟ ΕΧΕΣΕ ΚΛΑΝΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΠΡΟΓΕΜΗ ΣΤΑΥΛΟ ΤΟΥ ΧΥΣΑΗΛ ΕΝΩ ΔΙΠΛΑ ΓΚΑΡΙΖΕ ΜΙΑ ΓΑΪΔΟΥΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΟΪΔΙ (ΚΑΤΑ ΤΗΝ «ΧΥΣΙΑ» ΓΡΑΦΗ ΠΑΝΤΑ). Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΚΩΛΟΠΑΙΔΙΑΡΗΣ ΥΙΟΣ ΤΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ, ΕΞΕΚΟΛΑΦΘΗ ΚΑΙ ΕΓΕΝΝΗΘΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΩΛΟ ΤΗΣ.

ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΠΟΙΗΣΕ ΕΝΝΟΙΟΛΟΓΙΚΩΣ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ

1) HELL: Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΕΣΤΡΕΒΛΩΣΕ ΤΙΣ ΠΑΝΑΡΧΑΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΗΕΛΛΑΣ, ΗΕΛΙΟΣ, ΣΕΛΑΣ (ΕΛΛΑΣ, ΗΛΙΟΣ, ΦΩΣ), ΟΠΟΥ ΤΟ «Σ» ΚΑΙ ΤΟ «Η > |_ > c > ΔΑΣΕΙΑ» ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΔΑΣΥΝΟΜΕΝΗΣ (ΠΡΩΤΑ ΠΡΟΦΟΡΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΩΣ) ΣΥΛΛΑΒΗΣ «ΕΛ-ΗΛ», ΣΕ «ΚΟΛΑΣΙ» (HELL), ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΥΡΑ ΠΟΥ ΘΑ «ΒΑΣΑΝΙΖΗ ΑΙΩΝΙΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ». ΥΠ’ ΟΨΙΝ ΟΤΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΕΣ ΔΙΕΤΗΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΡΙΖΑΣ ΑΥΤΗΣ [HELL = ΦΩΤΕΙΝΟΣ (ΕΠΙΘ.)].


2) LUCIFER: Ο ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ ΠΥΡΦΟΡΟΣ-ΦΩΣΦΟΡΟΣ-ΕΩΣΦΟΡΟΣ, Ο ΠΡΟΜΗΘΕΥΣΑΣ ΤΗΝ ΗΛΙΑΚΗ ΓΝΩΣΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΡΕΒΟΒΙΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΕΤΑΥΤΙΣΤΗ ΜΕ ΤΟΝ «ΣΑΤΑΝΑ», ΗΤΟΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΚΟ.

ΤΟ «ΣΕ-ΛΑΣ > ΛΑΚ > ΛΥΚ (ΠΡΟΦ. ΛΟΥΚ)» ΔΗΛΟΙ ΠΑΡ’ ΑΡΧΑΙΟΙΣ ΤΟ ΦΩΣ (ΛΥΧΝΟΣ, ΛΥΚΕΙΟ, ΛΥΚΟΦΩΣ Κ.Λ.Π.). ΣΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ Η ΡΙΖΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΩΣ «LUC» ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΙΣΗΛΘΗ ΣΤΗΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ (ΛΟΥΣΟ, ΛΟΥΖΟΜΑΙ, ΛΟΥΣΤΡΙΝΙ Κ.Α.). Ο LUCI-FER ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΤΙΝΙΣΤΙ Ο ΦΩΣ-ΦΟΡΟΣ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΥΤΟ-ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΕΩΣ, ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΕΩΣ-ΦΟΡΟ.


3) ΔΑΙΜΩΝ: Ο ΔΑΗΜΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΝΩΡΙΖΩΝ, ΕΚ ΤΟΥ «ΔΑΩ = ΓΝΩΡΙΖΩ», ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΟΥ «ΑΔΑΗΣ». ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΜΩΣ Ο ΔΑΙΜΩΝ, Ο ΚΑΤΟΧΟΣ ΔΗΛΑ ΔΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ «ΠΟΝΗΡΟ ΠΝΕΥΜΑ» ΤΩΝ «ΛΕΓΕΩΝΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ».


4) ΑΘΛΙΟΣ: ΠΡΟ ΔΡΑΚΩΝΙΑΝΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ «ΑΘΛΙΟΣ» ΕΣΗΜΑΙΝΕ «ΕΚΤΕΛΩΝ ΑΘΛΟΥΣ», «ΑΘΛΗΤΗΣ», «ΣΩΜΑΤΙΚΩΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΜΕΝΟΣ». Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΕΘΕΩΡΟΥΣΕ ΑΜΑΡΤΙΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΑΛΘΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΥΛΙΣΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΙΔΡΩΝΕ ‘Η ΑΣΚΟΥΝΤΑΝ ΣΩΜΑΤΙΚΩΣ ΕΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΟ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΤΙΚΩΣ «ΑΘΛΙΟΣ», ΚΑΙ Η ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΝΝΟΙΑΣ ΣΕ «ΟΙΚΤΡΟ ΚΑΙ ΜΗΔΑΜΙΝΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ» ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ «ΕΛΛΑΔΑ».


5) ΠΑΙΔΕΥΩ: ΠΑΙΔΑΓΩΓΩ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΩ, ΕΞΑΣΚΩ ΝΕΟΥΣ. Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΘΥΜΩΝΤΑΣ ΔΙΑΚΑΩΣ ΝΑ ΕΚΦΥΛΙΣΤΗ ΨΥΧΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΣ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ ΔΙΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ ΣΕ «ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΟ» ΚΑΙ «ΤΙΜΩΡΙΑ».


6) ΜΑΓΑΡΙΖΩ: ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ-ΓΗΣ ΣΤΑ ΑΝΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ (ΜΕΓΑΡΑ) ΛΕΓΟΤΑΝ «ΜΕΓΑΡΙΣΜΟΣ» ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΤΕΛΟΥΣΑΝ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ «ΜΕΓΑΡΙΖΟΥΣΑΙ». ΟΣΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΑΝ ΝΑ «ΜΕΓΑΡΙΖΟΥΝ» ‘Η «ΜΑΓΑΡΙΖΟΥΝ», ΗΤΟΙ ΝΑ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΓΑΙΑ (ΔΗΜΗΤΡΑ), ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ, ΕΘΕΩΡΕΙΤΟ ΟΤΙ «ΜΟΛΥΝΑΝ» ΚΑΙ «ΒΛΑΣΦΗΜΟΥΣΑΝ» ΕΠΙ ΤΟΥ ΝΕΟΦΕΡΜΕΝΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.


7) Ο ΤΡΑΓΟΣ: ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΜΥΣΤΑΓΩΓΙΑΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ, ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ, ΣΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ (ΤΡΑΓΟΥ ΩΔΗ, ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΑΙΟΣ ΤΡΑΓΟΣ Κ.Λ.Π.), ΣΤΗΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ Κ.Λ.Π., ΚΑΤΗΝΤΗΣΕ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ «ΔΙΚΕΡΑΤΟΥ ΓΕΝΕΙΟΦΟΡΟΥ» ΔΙΑΒΟΛΟΥ. ΚΑΘΩΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ «ΒΡΙΘΕΙ» ΤΡΑΓΟΜΟΡΦΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ [ΘΕΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ-ΠΑΝΑΣ, ΣΑΤΥΡΟΙ, ΣΕΙΛΗΝΟΙ (ΦΩΤΕΙΝΟΙ) Κ.Α.], Η ΤΑΥΤΙΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΠΕΣΚΟΠΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΩΣ «ΑΜΑΡΤΩΛΟ».


8) Η ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ (ΓΛΑΥΞ): ΙΕΡΟ ΠΤΗΝΟ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΑΘΗΝΑΣ (ΓΛΑΥΚΩΠΙΣ) ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΩΣ, ΕΝΩΧΛΗΣΕ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΣΕΦΗΜΙΣΘΗ ΩΣ «ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟΠΟΥΛΙ» ΚΑΙ «ΝΥΚΤΟΒΙΟ ΑΓΓΕΛΟ ΘΑΝΑΤΟΥ» ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ. ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΣ ΕΞΗΘΛΙΩΜΕΝΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ «ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ» ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΕΚΦΟΒΙΖΟΝΤΑΣ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ «ΜΑΚΑΒΡΙΟ ΓΡΥΛΛΙΣΜΑ» ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ «ΔΙΑΒΟΛΙΚΑ ΜΑΤΙΑ» ΤΗΣ.

ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ ΓΙΑ ΞΕΡΑΖΜΑ

ΣΤΟ ΔΟΚΙΜΑΝΤΕΡ «Η ΑΝΟΔΟΣ ΚΑΙ Η ΠΤΩΣΙ ΤΩΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ», ΤΟΥ ΓΑΜΩΣΤΑΝΙΟΥ ΣΙΧΑΜΕΡΟΥ ΚΙΝΕΖΟ-ΕΒΡΑΙΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΒΡΕΤΑΝΝΙΚΟΥ ΜΕΣΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΩΣ «THE HISTORY CHANNEL», ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΘΗΛΥΠΡΕΠΕΙΣ ΒΟΥΤΥΡΟΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΙ ΦΛΩΡΟΜΟΥΡΗΔΕΣ ΚΩΛΟΠΟΥΣΤΕΣ «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ» ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ (ΚΑΘΙΚΙΤΕΣ), ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΑΝΕΠΤΥΣΣΑΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΑ ΑΝΑΞΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ.

ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΟΞΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΑΒΟΥΡΓΙΑΡΑ ΓΑΜΙΝΙΟΛΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΩΤΕΡΑ, ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΔΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΕΞΥΜΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΓΕΝΙΚΩΣ (Η ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΝΑΜΕΙΞΕΩΣ ΑΛΗΘΕΙΩΝ ΜΕ ΨΕΥΔΗ, ΠΡΟΣ ΑΦΟΜΟΙΩΣΙ ΤΩΝ ΨΕΥΔΩΝ). ΕΠΙΣΗΣ, ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ «ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ» ΤΑ ΠΕΡΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ (ΨΕΥΔ)ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΟΥ «UNIVERSITY OF CALIFORNIA, SANTA BARBARA», ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΣΑΚΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ-ΠΡΑΚΤΩΡ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΛΟΜΠΥ ΜΕ ΠΟΥΣΤΙΚΗ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΗ ΓΟΥΡΟΥΝΟΦΑΤΣΑ ΠΟΥ ΚΥΤΤΑΗ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΧΑΡΜΑΝΙΑΖΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΓΥΖΓΙΑ ΜΠΑΜΠΟΥΪΝΩΝ. Ο ΓΛΙΝΑΤΣΟΠΟΥΣΤΑΣ ΑΥΤΟΣ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΧΙΛΙΟΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΣ «ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ» ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ ΔΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΗ ΤΑ ΠΕΡΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ «ΔΥΤΙΚΟΙ» ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ, ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΜΑΛΘΑΚΕΣ ΚΙΤΡΙΝΟΑΣΠΡΟΥΛΙΑΡΙΚΕΣ ΠΑΤΣΟΦΑΤΣΕΣ, ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΒΑΡΥ, ΠΕΡΙΣΠΟΥΔΑΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΑΣΤΙΚΟ ΥΦΟΣ ΠΟΥΣΤΡΑΚΟΥ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΚΛΟΝΗΤΗ ΣΤΟΜΦΩΔΗ «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ» ΣΙΓΟΥΡΙΑ, ΟΤΙ ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΕΠΕΔΙΔΟΝΤΟ ΣΤΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΟ ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΣΕΞ.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΝΙΚΩΤΕΡΑ ΕΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΗ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΟΤΙ ΟΙ «ΚΙΝΑΙΔΟΙ» (ΟΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΕΣ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ) ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΕΩΡΟΥΝΤΟ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΑ ΕΚΠΕΦΥΛΙΣΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΑΠΕΚΛΕΙΟΝΤΟ ΑΠΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ, ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΞΩΣΤΡΑΚΙΖΟΝΤΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΞΕΤΕΛΟΥΝΤΟ (ΒΛ. ΔΙΤΟΜΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΑΡΑΝΤΟΥ ΚΑΡΓΑΚΟΥ «ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΣΠΑΡΤΗΣ», ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙΔΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ «ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ - Ο ΜΥΘΟΣ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ», ΒΙΒΛΙΟ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΠΛΕΥΡΗ «ΟΙ ΚΙΝΑΙΔΟΙ» ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΑ).

Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΣ (85-95%) ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΘΜΩΝ ΩΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΣΕ ΣΤΟΕΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΜΑΣΩΝΙΖΟΝΤΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΝΟΗΤΙΚΩΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΑΚΡΟΕΤΟΥΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΣ-ΤΑΠΕΙΝΩΣΕΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΗ, ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΡΥΠΤΟ-ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΕΘΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΑΔΡΟ ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΩΣ ΤΩΝ ΔΥΣΚΟΛΙΩΝ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΚΟΥΣΙΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΑΚΟΥΣΙΩΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ «ΚΑΨΙΜΑΤΟΣ» ΤΩΝ ΝΕΑΡΩΝ ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ, ΔΙΑΙΩΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΩΝΤΑΣ ΩΣ ΔΡΑΚΩΝΙΑΝΟΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΟΚΑΜΟΙ ΑΛΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΠΑΝ-ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΣ ΠΕΛΑΣΓΙΚΗΣ ΓΑΙΑΣ.

Η ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΕΒΡΑΙΑ ΜΗΤΡΟΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΞΕΡΝΑΕΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΤΟ ΕΡΕΒΟΤΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΜΙΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο ΚΑΡΑΕΒΡΑΙΟΣ HENRY KISSINGER (ΧΥΣΙΝΓΚΕΡ), Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΔΗΛΩΣΙ ΤΟ 1994 ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΙ «ΚΟΡΥΦΗΣ», Η ΟΠΟΙΑ ΕΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΕ ΨΩΛΟΧΥΜΕΝΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ:

«THE GREEKS ARE HARD TO GOVERN SO WE MUST STRIKE DEEP INTO THEIR CULTURAL ROOTS. THAT WAY WE MAY KNOCK SOME SENSE INTO THEM. WHAT I MEAN, IS THAT WE MUST STRIKE THEIR LANGUAGE, THEIR RELIGION, THEIR CULTURAL AND HISTORICAL HERITAGE IN ORDER TO ELIMINATE ANY POSSIBILITY OF THEIR PROGRESS, PROMINENCE AND DOMINATION SO THAT THEY WOULD STOP HAVING A SAY IN THE BALKANS, THE EAST MEDITERRANEAN AND THE MIDDLE EAST, WHICH ARE THE KEY AREAS OF A GREAT STRATEGIC IMPORTANCE FOR THE POLICY OF THE USA».

-ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙΣΑ ΣΤΗΝ «TURKISH DAILY» ΣΤΙΣ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1997.


(ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: "ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΥΒΕΡΝΗΤΟΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΒΑΘΕΙΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΡΙΖΕΣ. ΕΤΣΙ ΙΣΩΣ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ. ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΠΡΟΟΔΟΥ ΤΟΥΣ, ΑΝΑΔΕΙΞΕΩΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ–ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΩΔΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ Η.Π.Α.").


ΠΑΡΤΕ ΦΑΤΣΑ Ο ΚΑΡΙΟΛΑΣ

ΕΤΣΙ ΜΩΡΗ ΞΕΚΩΛΩ Ε;

ΜΕ ΤΙ ΓΑΜΙΟΤΑΝΕ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΣΕ ΞΕΡΝΑΓΕ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕΣ ΕΤΣΙ ΜΩΡΗ ΨΩΛΟΜΑΓΓΩΜΕΝΗ ΓΚΑΒΛΟΠΟΥΤΣΩΧΤΡΑ;

ΓΑΜΗΘΗΚΕ ΜΕ ΜΟΥΣΟΥΔΑ ΜΥΡΜΗΓΚΟΦΑΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Σ΄ ΕΒΓΑΖΕ ΤΗ ΓΑΜΑΓΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΜΗΣ ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΛΑΜΠΑΤΣΟΣ ΤΟΥ ΣΕ ΣΠΑΘΟΨΩΛΙΑΖΕ ΚΙ ΕΣΕΝΑ, ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΄ΓΙΝΕ Η ΜΑΠΑ ΚΩΛΟΣ ΚΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΜΑΠΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ΠΟΥΤΣΟΥΡΟΓΕΡΑ ΧΤΙΚΙΑΡΗ ΓΑΜΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΓΥΑΛΟΧΑΡΤΟ!!!!!!!!!

Α ΡΕ ΕΡΠΕΤΟΧΥΜΕΝΕ ΚΩΛΟΕΒΡΑΙΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΛΑΒΕ, ΓΑΜΩ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΟΥ, ΓΑΜΩ ΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΤΩ ΝΤΑΦΩΝ ΣΑΣ, ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΤΕΤΟΙΟ ΤΕΛΧΙΝΕΙΟ ΨΩΛΟΚΟΝΒΟΪ ΣΤΗΝ ΧΥΣΗΨΑΙΜΙΚΗ ΠΡΩΚΤΑΘΡΑ ΣΟΥ ΜΕΣΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΝΑ ΣΤΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΖΕΧΟ, ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΥΖΓΙΑ ΠΟΥ ΛΙΜΝΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΓΚΩΛΟ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΚΡΑΣΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΑΝ ΜΠΟΡΗΣ.

ΠΟΥΤΣΟΒΟΡΕΣ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ

ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ, ΤΟΣΟ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΙΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ, Η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ "ΞΕΦΥΓΕΙ".

Η ΨΩΛΟΜΑΣΤΙΓΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΟΥΤΣΟΜΑΤΩΜΕΝΗ ΑΥΤΗ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΣ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ ΩΣ ΥΨΙΣΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΣΧΙΛΙΟΧΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΥΣΗΜΑΔΕΜΕΝΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΙ «ΧΛΙΔΑΤΗΣ» ΚΑΙ «HIGH» ΖΩΗΣ, ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΗΣ ΣΤΟΝ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΙΛΙΓΓΟ ΤΗΣ ΥΛΗΣ, ΣΤΗΝ ΥΒΡΙ ΤΗΣ ΤΡΥΦΗΛΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ «ΘΟΛΟΥΡΑ» ΤΩΝ ΣΑΡΚΙΚΩΝ ΑΠΟΛΑΥΣΕΩΝ.

ΟΙ «ΓΚΟΜΕΝΕΣ» (GOYIM) ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΟΚΟΥΣ, ΨΩΛΟΣΤΟΥΜΠΩΜΕΝΟΥΣ, ΤΑΡΙΦΟΧΤΥΠΟΨΩΛΟΥΣ, ΣΑΒΟΥΡΟΦΛΟΚΟΤΡΟΥΠΟΥΣ ΜΟΥΝΟΤΑΡΙΦΕΣ ΓΚΟΜΕΝΟΒΟΣΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΛΙΚΗ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΙ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΚΡΙΒΑ ΔΩΡΑ, «HIGH CLASS» ΕΞΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ «IN» ΚΑΙ «TRENDY» ΓΝΩΣΤΑ ΧΥΣΕΜΕΤΙΚΑ ΧΥΣΟΔΟΡΠΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ (ΨΕΥΔΟ)ΓΟΗΤΡΟΥ. ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΜΑΝΙΩΔΩΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΜΕ ΜΕΣΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΧΡΗΣΕΩΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΗΣ "ΠΑΧΕΙΑΣ" ΜΥΓΑΣ. ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΑ «ΧΑΖΕΥΟΥΝ» (ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΕΣ) ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΩΝΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠ’ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΝΑ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ «ΠΑΕΙ» ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ, ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ/ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΑΣΥΛΛΗΠΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΑ, ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΕΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΠΑΤΕΡΑ Ή ΓΚΟΜΕΝΟ (ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥΣΤΟΦΛΩΡΟΠΟΥΣΤΕΣ), ΣΕ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ (ΚΑΚΥΝΤΙΚΑ) ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΧΥΣΟΕΙΔΗ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΑ ΤΟΞΙΚΑ, ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΣΑΛΕΙΦΟΥΝ ΤΟ ΨΩΛΟΚΛΑΤΑΡΙΣΜΕΝΟ ΚΟΥΦΑΡΟΚΟΡΜΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΜΟΡΦΩΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΕΩΤΕΡΕΣ. ΕΛΚΟΝΤΑΙ ΑΠΟ «ΕΦΕΤΖΙΔΙΚΟΥΣ» ΤΥΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΚΡΙΒΑ ΑΜΑΞΙΑ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΝΗΠΙΑ ΕΛΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ «ΕΦΕ» ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΝΗΛΙΚΟΣ Ή ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΦΑΝΤΑΧΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΔΙΑΝΟΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΨΩΛΟΤΟΥΜΠΑΡΙΣΜΕΝΗ ΠΡΩΚΤΟΠΑΘΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΔΙΧΩΣ ΚΑΦΕ, ΤΣΙΓΑΡΟ Ή ΚΑΙ «ΚΑΝΑ ΠΟΤΑΚΙ».

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΚΑΤΙ ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΜΑΝΕΣ, ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΤΕΘΗ Η ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ!!! ΠΑΡΤΕ ΡΕ ΚΑΤΙ ΚΟΥΡΟΥΝΟΓΑΜΗΜΕΝΕΣ, ΜΟΥΤΣΟΥΝΟΡΟΥΦΟΨΩΛΕΙΕΣ, ΒΟΥΒΑΛΟΚΕΡΑΤΟΓΑΜΕΣ ΨΩΛΟΜΟΥΣΟΥΚΛΕΤΕΣ, ΠΟΥΤΣΟΡΕΨΩΛΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.

ΠΟΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ «ΓΚΟΜΕΝΕΣ» ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ ΔΕΝ «ΞΕΖΟΥΜΙΖΟΥΝ» ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΕΣ, ΣΚΟΥΛΗΚΟΠΡΕΠΕΙΣ, ΤΣΙΜΠΟΥΚΟΠΟΤΕΣ ΓΚΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ; ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΟΜΟΥΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΦΙΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΩΡΟ ΣΤΟΝ ΣΑΛΑΜΑΝΔΡΟΧΥΜΕΝΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΥΓΙΗ, ΜΗ ΠΟΥΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΣΚΕΨΙ. ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ, ΑΛΛΗΛΟΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΖΗΛΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΨΩΛΟΚΑΚΙΑΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΟΙΑ «ΤΡΩΕΙ» ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΔΗΛΑ ΔΗ ΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑ ΠΛΟΥΣΙΟ ΓΚΟΜΕΝΟΤΣΟΠΑΝΗ. ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΙΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΕΧΟΥΝ ΑΠ΄ ΟΛΑ ΤΑ ΤΣΟΥΛΙΑ.

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΑΝΗΛΙΘΙΕΣ ΠΟΥΤΣΟΧΑΜΟΥΡΟΛΕΣ, (ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ, ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΠΟΥΤΑΝΙΑ) ΕΛΚΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΧΥΣΟΣΤΑΓΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΜΕΤΡΑΝΕ ΓΙΑ «ΖΩΗ» ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ «ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΤΥΠΟ», ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΡΑ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΛΑΧΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΣΑΝ ΔΕΝΔΡΟΚΟΥΦΑΛΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΡΑΜΦΟΓΑΜΑΕΙ Ο ΓΟΥΝΤΥ Ο ΤΡΥΠΟΚΑΡΥΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΧΡΙΤΙΚΗ ΜΠΙΧΛΟΖΟΥΣΑ ΜΠΑΦΟΜΟΥΝΤΖΟΥΡΩΜΕΝΗ ΨΩΛΗ ΤΟΥ.

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΕΣ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΟΠΟΥ ΤΣΟΥΛΟΜΑΡΙΕΣ ΑΠΟ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΣ ΚΑΛΟΜΑΘΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΚΡΥΦΟΠΟΥΣΤΡΑΚΟΥΣ ΛΟΥΛΕΔΕΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΟΥΣ, ΜΑΘΗΜΕΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΗ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΧΑΤΙΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ, ΑΦΟΥ ΨΩΛΟΪΠΠΕΥΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΛΩΡΟΜΑΛΘΑΚΕΣ ΒΟΡΕΙΟΠΡΟΑΣΤΙΩΤΙΚΕΣ ΜΟΥΝΟΠΟΥΤΣΕΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΟΡΕΣΤΟΥΝ (ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΛΙΔA ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ, ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ «ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ» ΟΠΩΣ ΠΟΥΤΑΝΑΤΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ «ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ».

ΤΡΙΣΠΟΥΤΑΝΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΜΕ ΔΕΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΩΜΟΤΙΚΗ ΛΑΓΝΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ «ΑΛΛΟ ΤΥΠΟ» ΑΓΟΡΙΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ. Η ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ «ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ» ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΠΟΡΝΙΔΙΩΝ. ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ «ΜΑΓΚΙΤΗ», ΑΛΗΤΑΓΓΟΥΡΑ, ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΤΟΠΟΥΣΤΑ, ΚΑΜΕΝΟ ΛΙΓΔΙΑΡΗ ΜΠΙΧΛΟΤΣΙΓΓΑΝΟ ΑΛΑΝΟΤΣΟΓΛΑΝΟ ΧΑΣΙΣΟΡΟΥΦΗ ΚΟΥΜΠΟΠΡΕΖΑΚΙΑ ΑΝΘΥΠΟΚΡΕΤΙΝΟ «ΔΥΤΙΚΟΠΡΟΑΣΤΙΩΤΗ», ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΕΦΤΟΝΤΑΣ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΓΙΑ ΤΑ «ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ»: ΜΗ ΥΠΑΡΧΟΥΣΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ «ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ», ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΝΑ «ΤΗΝ ΠΕΣΟΥΝ» ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.

ΤΟΤΕ, ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΚΑΤΟΚΑΡΓΙΟΛΕΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΣΚΛΗΡΟΠΕΤΣΟ» ΡΕΜΑΛΟΒΡΩΜΟΚΩΛΟ, ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ, ΟΣΑ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΠΡΟΞΕΝΟΥΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΟΥΣ ΓΚΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΦΛΩΡΟΛΕΜΕΔΕΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ. ΩΣ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΡΓΙΟΛΟΜΟΥΝΑ, ΗΔΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΔΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ «ΚΟΛΛΑΝΕ ΜΕ ΤΗ ΜΠΑΡΤΗ ΤΟΥ» ΟΠΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ. ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΙ ΤΣΟΓΛΑΝΟΠΟΥΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΕΣ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΩΣ ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΙΖΟΝΤΑ ΕΡΜΑΙΑ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΡΧΙΔΙΕΣ: ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΞΟΔΑ (ΟΠΩΣ ΤΟ «ΚΩΛΟΦΤΙΑΞΙΜΟ» ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΕΥΟΝΤΟΣ ΤΣΙΡΚΟΥ ΠΟΥ ΣΕΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΜΑΞΙ), ΣΥΧΝΑ ΤΙΣ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ (ΤΙΣ «ΦΕΡΜΑΡΟΥΝ» ΟΠΩΣ ΔΙΗΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΤΟΥΣ ΛΙΓΔΟΚΟΠΡΙΤΕΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΜΟΓΕΛΩΝΤΑΣ ΗΛΙΘΙΩΔΩΣ, ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΞΕΔΟΝΤΙΑΡΙΚΑ ΠΡΕΖΟΣΑΓΟΝΙΑ ΤΟΥΣ), ΤΙΣ ΒΡΙΖΟΥΝ, ΤΙΣ ΧΤΥΠΑΝΕ, ΤΙΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΑΛΗΤΟΚΟΠΡΩΝ ΓΥΦΤΟΚΡΑΜΠΕΔΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥΣ Ή ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΤΟΥΖΟΧΥΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ (ΕΝΙΟΤΕ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΣΤΙΛΛΕΤΩΝ) ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ «ΠΟΤΙΣΕΙ» ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ.

Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗΣ ΤΣΟΥΛΟΚΑΡΓΙΟΛΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ: ΜΟΛΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΦΕΡΘΗ ΤΟΙΟΥΤΟΤΡΟΠΩΣ, ΑΥΤΕΣ ΤΟΝ ΕΡΩΤΕΥΟΝΤΑΙ ΣΦΟΔΡΑ ΚΑΙ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ ΕΞΑΡΤΗΣΙ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ. ΤΟΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΣΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΟΡΘΑ. ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ, ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΤΙΣ «ΕΞΙΤΑΡΕΙ» ΚΑΙ ΤΙΣ «ΚΑΥΛΩΝΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ». ΤΟ ΤΣΟΥΛΕΙΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΨΑΧΝΕΙ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΡΓΙΟΛΟΠΑΙΔΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΘΗ ΕΤΣΙ. ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΕΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟΚΑΤΑΡΡΕΥΣΙ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟ.

ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΙ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΕΣ ΓΥΦΤΟΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑΔΕΣ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟΠΡΟΑΣΤΙΩΤΙΚΟ ΤΣΟΥΛΙ ΚΑΙ ΣΤΑ «ΓΑΡΑ», ΣΤΗΝ ΚΟΚΑ Ή Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ «ΡΟΥΦΑΝΕ» ΚΑΙ «ΚΟΥΜΠΩΝΟΥΝΕ» ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝΕ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΕΧΟΥΝ «ΞΑΝΟΙΧΤΗ» ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

ΟΣΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ «ΤΗΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΘΑΡΗ», ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΟΥΣ «ΑΣΦΑΛΕΙΣ» ΦΛΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΝΔΡΕΥΟΝΤΑΙ (ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΜΟΝΟ), ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ «ΖΗΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ» ΚΑΙ «ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ», ΣΥΝΗΘΩΣ ΥΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΦΗΜΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ «ΣΤΗΨΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑΣ».ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ «ΑΤΑΚΑ» ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΠΟΥΤΣΟΣΕΡΒΙΡΙΣΜΕΝΗΣ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤΙΑΝΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΟΝΟΜΑΤΙ «X-MEN»:

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ ΕΙΧΕ ΕΡΑΣΤΗ ΚΑΠΟΙΟ ΗΜΙΗΛΙΘΙΟ «ΚΑΟΥΜΠΟΕΙΔΕΣ», ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ «ΑΓΑΠΟΥΣΕ» ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΜΩΣ ΤΟΝ «ΧΩΡΙΣΕ» ΑΦΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΕ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗ ΚΑΠΟΙΟ «NERD» (ΣΠΑΣΙΚΛΑ) ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ: «ΦΛΕΡΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ (ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ)».

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΑΝΟΠΡΕΠΟΥΣ ΘΗΛΥΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΝΩ ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ «ΕΞΥΠΝΟ» ΚΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΣ ΖΩΗΣ.

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΕΠΕΙΓΟΥΣΑ. ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΠΑΙΔΙΟΥ.

Η ΜΟΝΗ ΑΜΥΔΡΗ ΕΛΠΙΣ ΓΙΑ ΝΑ «ΙΣΙΩΣΟΥΝΕ» ΟΙ ΣΚΑΤΟΠΟΥΤΑΝΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ:

ΝΑ ΤΟΥΣ «ΤΗ ΜΠΕΣΗ» ΟΛΟ ΤΟ «ΤΕΑΜ» ΤΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ ΘΕΩΝ (ΑΝΝΟΥΒΙΣ, ΩΡΟΣ, ΣΕΘ, ΘΩΘ, ΑΜΜΟΥΤ, ΚΑΙ Ο ΣΟΥΧΟΣ).

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΧΥΣΟΦΟΡΟΙ, ΨΩΛΟΔΡΕΠΑΝΗΦΟΡΟΙ, ΚΟΥΜΠΟΥΡΟΠΟΥΤΣΕΡΗΔΕΣ, ΨΩΛΑΝΑΣΚΟΛΟΠΙΣΤΕΣ ΘΕΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΩΛΟΠΡΙΟΝΙΣΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΝΗ ΤΟ ΜΟΥΝΟΓΑΡΥΦΑΛΛΟ ΣΑΝ ΝΤΑΜΑΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΗ ΜΕ ΤΟ ΓΚΩΛΟ.

ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ ΤΖΟΣΟΥΑ Η ΜΑΝΑ

ΣΤΑΣΕΙΣ «ΜΕΤΡΟ»

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΩΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΝ ΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΒΟΗΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΘΡΗΤΗΣ, ΨΩΛΟΤΣΟΥΡΟΥΦΛΙΣΜΕΝΗΣ ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΡΑΠΟΥΣΤΑΡΑΙΩΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ «METROSEXUAL». ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΘΕΣΙ ΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΤΟΥ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΣΕ ΠΡΟΤΥΠΑ.ΣΤΑΣΙ «ΤΡΑΜΠΑΛΑ»: ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ «ΑΝΔΡΟΓΥΝΟ» METROSEXUAL, ΚΑΘΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΗΛΕΙΣ METROSEXUAL: ΑΠΟΚΟΧΛΙΩΝΟΥΝ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΤΡΑΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΥΣΦΙΓΓΟΥΝ ΑΝΑΠΟΔΑ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΧΥΣΩΜΕΝΟ ΠΡΩΚΤΟ ΤΟΥΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΣΑΝ ΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΕΡΜΟΝΑ ΓΑΜΗΖΓΙΑ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΑΔΙΑΚΟΠΑ, ΤΑ ΨΩΛΟΕΞΕΧΟΝΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΜΠΑΛΕΣ. ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΠΡΩΚΤΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΑΕΡΟΣΤΕΓΩΣ, ΩΣΤΕ Η ΑΙΧΜΗΡΗ ΠΕΡΙΜΕΤΡΟΣ ΝΑ ΨΩΛΟΓΔΕΡΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΚΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΟΤΟΙΧΩΜΑΤΑ, ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΡΑΜΠΑΛΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΦΡΕΝΗΡΗ ΡΥΘΜΟ, ΠΟΥ ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΟΥ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ (ΠΡΩΚΤΟΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΡΟΣΕΞΟΥΑΛ) ΜΑΣΤΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ.


ΣΤΑΣΙ «ΦΡΑΜΠΟΥΤΣΙΝΟ»
: ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΤΡΟΣΕΞΟΥΑΛ ΕΝΤΟΣ ΕΞΟΜΟΙΩΤΟΥ-ΨΩΛΟΚΛΙΒΑΝΝΟΥ, ΠΑΛΙ ΣΕ ΧΩΡΟ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ, ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΜΟΧΛΟΥ (ΨΩΛΕΒΙΕ)-ΠΟΥΤΖΟΫΣΤΙΚ. ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΤΣΙΜΠΟΥΚΩΝΕΙ ΟΠΟΙΟ ΣΙΔΕΡΟ ΒΡΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ. ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΣΕΙΣΜΟΣ 77 ΓΑΜΩΣΦΥΡΙΧΤΕΡ» ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣΑ ΘΕΣΙ ΟΥΤΕ ΑΝ ΠΕΘΑΝΗ.


ΣΤΑΣΙ «ΨΩΛΟΑΝΤΙΣΤΑΤΗΣ»: ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΖΕΥΓΗ ΜΕΤΡΟΞΕΠΟΥΣΤΑΛ, Ή ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ: ΧΩΝΟΥΝ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΕΝΑ ΔΙΠΛΟ ΑΜΦΙΔΟΝΟ (ΔΙ-ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΓΚΑΒΛΙ Ή ΤΕΤΡΑΠΛΟΣ ΔΟΝΗΤΗΣ) ΣΤΟ ΗΒΗΚΟKKΥΓΙΚΟΝ ΟΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΚΑΙ ΑΜΦΟΤΕΡΑ, ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΨΩΛΟΚΑΤΕΧΟΜΕΝΟΥΣ ΓΛΟΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΕΝΘΕΝ ΚΑΙ ΕΝΘΕΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΗΔΟΝΗ. ΤΗΝ ΔΙΚΤΥΩΣΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕΤΡΟΣΕΞΟΥΑΛ ΜΕΣΩ ΑΠΛΩΣ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ ΔΟΝΗΤΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΣΤΟΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΤΕ ΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΟΙ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΥΣΤΟΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗ ΕΝ ΣΕΙΡΑ Ή ΕΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩ Ή ΜΕΙΚΤΩΣ (ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ), ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΨΩΛΟΑΝΤΙΣΤΑΤΗ ΑΠΟ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΠΟΥΤΣΟΠΑΤΗΜΕΝΕΣ ΨΩΛΙΤΣΕΣ.

ΤΖΕΧΟ ΜΠΙΝΕ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ

ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ (ΤΡ)ΑΓΙΟ ΔΑΣΟΣ (HOLY WOOD) ΑΜΟΛΥΣΕ ΝΕΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ

Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΙΝΙΑ «BEOWULF» ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ΔΕΙΚΝΥΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΗ ΤΟ ΜΑΣΩΝΙΚΟ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΟΦΙΟΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ (ΒΛ. ΑΡΘΡΟ «ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ «ΜΟΓΓΟΛΟΣ» ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΜΑΣΩΝΟΓΕΝΟΥΣ ΜΥΘΙΣΤΟΡΙΟΓΡΑΦΙΑΣ» ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝ ΤΗ 18-11-2007):

ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΙ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΥΒΡΙΖΕΙ ΤΕΚΝΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΜΕ ΘΗΛΥΚΟ ΚΙΤΡΙΝΙΑΡΙΚΟ ΟΦΙΟΕΙΔΕΣ (ΔΡΑΚΩΝΙΑΝΗ) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΛΙΣΤΡΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΙΕΡΗ ΛΕΠΙΑΣΜΕΝΗ ΓΛΙΤΖΟΜΟΥΝΑΡΑ ΤΟΥ ΕΝΑ ΤΡΕΛΛΑΜΕΝΟ ΑΡΧΙΜΟΓΓΟΛΟ ΟΝΟΜΑΤΙ GRENDEL (MONGREL > MONGRENDEL) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΦΟΒΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΞΟΝΤΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΩΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΥΡΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΗΠΤΙΚΑ ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΜΕ ΑΒΥΣΣΑΛΕΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΤΟΥ.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΠΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤΟΠΟΥΣΤΕΣ ΣΤΟ ΥΒΡΙΔΙΟ ΑΥΤΟ: ΠΡΟΕΞΕΧΟΥΣΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΣΜΕΝΗ ΚΑΤΩ ΓΝΑΘΟΣ ΜΕ ΑΣΑΡΚΑ ΑΝΩ ΧΕΙΛΗ, ΓΑΜΨΗ ΜΥΤΗ ΜΕ ΑΝΕΣΠΑΣΜΕΝΑ ΡΟΥΘΟΥΝΙΑ, ΑΜΥΓΔΑΛΟΜΟΡΦΑ «ΠΕΤΑΓΜΕΝΑ» ΜΑΤΙΑ ΜΕ ΣΥΦΙΛΙΑΖΜΕΝΟ ΒΛΕΜΜΑ, ΚΡΑΝΙΟ ΜΕ ΠΡΟΕΞΕΧΟΝ ΙΝΙΑΚΟ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕ «ΜΥΤΕΡΕΣ» ΓΩΝΙΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΧΕΚΤΙΚΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΔΟΜΗ ΜΕ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΑ ΑΚΡΑ.

ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΑΠΕΔΟΘΗΣΑΝ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΑΚΡΑΙΑ ΜΟΡΦΗ, ΑΥΤΗ Η ΦΑΤΣΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ «ΕΛΛΗΝΕΣ» ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ (ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΑ), ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΚΤΗΝΩΔΟΥΣ ΓΑΜΗΜΕΝΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ 368 ΕΤΩΝ. ΕΠΙΣΗΣ, Η ΚΤΗΝΩΔΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΤΕΡΑΤΟΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟ (ΠΑΛΙ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΗ) ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ. ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΙΣΟΒΙΩΣ ΑΠΟ ΕΝΔΟΜΥΧΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΡΕΠΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ, ΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΙΔΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΨΥΧΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΑΤΟΦΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ (ΕΠΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΡΕΠΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ, ΤΗΝ ΕΠΑΙΤΕΙΑ, ΤΟΥΣ «ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ», ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΙ «ΜΑΦΙΑΣ», ΤΗΝ ΟΚΝΗΡΙΑ, ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ, Κ.Λ.Π. ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΣΕ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ, ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΜΑΝΙΟΚΑΤΑΘΛΙΨΕΙΣ, Κ.Λ.Π.).

Ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΟΣΟ ΧΑΖΟΣ ΚΑ ΝΑ ΄ΝΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ «ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ» ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΝΑ «ΠΑΡΗ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΠΙΣΩ».

ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ «ΦΙΔΟΚΑΡΓΙΟΛΑΣ» ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΟ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ ΠΑΝΑΣΧΗΜΟ ΚΑΡΑΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟ ΘΗΛΥΚΟ ΠΑΤΡΟΒΙΑΣΜΕΝΟ ΚΤΗΝΟΣ ANGELINA JOLIE ΜΕ ΤΑ ΖΩΩΔΗ ΚΑΤΩ ΣΑΓΟΝΙΑ. ΤΟ ΓΑΜΝΙΟΛΙΚΟ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ ΕΧΕΙ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΓΑΜΗΘΗ ΝΑ «ΤΑΪΖΕΙ» ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΕ ΦΑΤΣΕΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ [ΚΥΡΙΩΣ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΚΑΙ ΣΑΞΟΝΙΚΕΣ (ΒΛ. ΑΥΣΤΡΙΑΚΟ ΚΗΤΟΣ ARNOLD SCHWARZENEGGER)] ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΜΑΣ «ΣΥΝΗΘΙΣΗ» ΣΤΗΝ ΕΛΕΕΙΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ.ΣΗΜΕΙΩΣΙ: ΙΤΑΛΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΥΣ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΟΝΟΜΑΤΙ «CESARE LOMBROSO», ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ «Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ» (1876), ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙΣΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΝΟΤΙΟΪΤΑΛΙΚΕΣ ΚΩΛΟΦΑΤΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΡΗ «ΣΥΝΑΡΤΗΣΙ» ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ. ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΣΑΒΟΥΡΟΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.

Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΦΡΙΚΑΛΕΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ

ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΤΟΥ 1923

Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΠΕΤΡΑΚΗ, ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΙΣ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1923 ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΩΣ:

ΛΑΜΠΙΡΙΖΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕΛΑΓΙΖΟΥΣΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΠΑΡΑ ΛΙΜΝΗΝ ΤΗΣ ΔΟΪΡΑΝΗΣ ΕΩΡΑΚΑΜΕΝ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΑΣ. ΚΡΑΖΩΝ ΔΕ "ΣΤΑΘΗΤΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΑΣ" ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝΤΩΝ ΑΥΤΩΝ "ΚΛΑΣΤΕ ΜΑΣ Τ'AΡΧΙΔΙΑ ΡΕ", ΑΠΕΔΡΑΣΑΝ.