Νοε 2007
Ο ΣΟΥΧΟΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ
ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΑΛΤΖΧΑΪΜΕΡ
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΟΧΟ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. Η ΑΛΗΘΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ (ΑΠΕΙΡΟΣ ΡΗΤΟΣ ΚΩΔΙΞ) ΕΞ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ-ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΜΦΙΜΟΝΟΣΗΜΑΝΤΟΥ ΑΠΟΔΟΣΕΩΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΑΛΗΘΕΙΩΝ.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ:

1. Η ΑΠΟΔΟΣΙ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΙΞΕΩΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΕΑΝ ΤΑ ΑΝΑΜΕΙΧΘΕΝΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ (ΑΕΡΙΑ, ΥΓΡΑ ΄Η ΣΤΕΡΕΑ) ΄Η ΟΧΙ (ΥΓΡΟ-ΑΕΡΙΟ, ΣΤΕΡΕΟ-ΥΓΡΟ Κ.Λ.Π.) ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΞΗΣ ΔΥΟ ΛΕΚΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ: ΜΕΙΓ- / ΜΙΓ- ΚΑΙ ΦΥΡ-. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΙ: ΜΕΙΓΜΑ, ΜΕΙΞΙΣ, ΜΙΓΑΣ, ΜΙΓΑΔΙΚΟΣ, ΣΥΜΜΙΓΗΣ Κ.Λ.Π. ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ: ΣΥΜΦΥΡΜΑ, ΦΥΡΑΜΑ, ΑΙΜΟΦΥΡΤΟΣ (ΕΠΑΦΗ ΥΓΡΟΥ ΜΕ ΣΤΕΡΕΟ) Κ.Λ.Π. Η ΕΚΦΡΑΣΙ «ΦΥΡΔΗΝ ΜΙΓΔΗΝ» ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΣΤΟΜΦΟ ΚΑΠΟΙΟ «ΜΠΛΕΞΙΜΟ».

2. ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ, ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΤΑΝ Η «ΔΟΞΑ», ΔΙΕΦΕΡΕ ΚΑΙ Η ΛΕΞΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΕΔΙΔΕ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΟΞΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΟ «ΚΛΕΟΣ». ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΔΟΞΑ ΤΟ «ΚΥΔΟΣ». Η ΔΟΞΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΛΙΚΗ ΛΑΜΨΙ ΗΤΑΝ Η «ΑΙΓΛΗ». ΥΠ’ ΟΨΙΝ ΟΤΙ Η ΑΙΓΛΗ ΣΥΝΗΘΩΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΝ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΝ ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΑ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ΩΣ ΕΜΠΟΔΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΝΕΛΙΞΕΩΣ-ΕΞΕΛΙΞΕΩΣ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΘΑΜΒΩΣΙ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ.


Η ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΗ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΜΦΙΜΟΝΟΣΗΜΑΝΤΩΣ, ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ, ΝΑ ΑΥΤΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΑΙ, ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΤΑΙ.

ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΙΑΝΟΙΑΣ ΚΑΘΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΗ ΩΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ-ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΧΡΗΣΤΗΣ. ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ «ΟΝΤΟΣ» ΚΑΙ «ΑΠΟΔΟΣΕΩΣ ΤΟΥ ΟΝΤΟΣ» ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ-ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΑΛΛΑ ΠΕΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ, ΚΑΙ Η ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥΝΤΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗ.

Η ΑΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΡΜΩΝ-ΑΠΕΙΡΗ.

ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΙΑ ΑΠΟΛΗΞΙ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΥΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΦΥΤΟ-ΔΕΝΔΡΟ ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΚΟΡΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΛΑΔΩΣΕΙΣ.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΤΙΣ ΝΕΥΡΙΚΕΣ ΔΙΑΚΛΑΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΨΕΩΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ. ΚΑΤ’ ΕΠΕΚΤΑΣΙ, ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΣΤΙΑ ΤΩΝ ΜΥΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΛΩΣΣΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΜΦΑΝΙΣΘΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΠΑΝΑΡΧΑΙΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΟΦΕΩΣ (ΥΠΟΓΛΩΣΣΑ) ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΔΡΑΚΩΝΙΑΝΟΙ ΓΙΑ ΥΠΟΤΥΠΩΔΗ, ΣΧΕΔΟΝ ΔΥΑΔΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΡΠΕΤΙΚΩΝ ΚΙΤΡΙΝΩΝ ΦΥΛΩΝ (ΚΙΝΕΖΙΚΗ-ΚΟΡΕΑΤΙΚΗ), ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΕΙΣ.

ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ, ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΚΑΙ ΜΗ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΟΥΣΙΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΗ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΘΑΝΑΤΟ-ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ.
ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ «ΜΟΓΓΟΛΟΣ» ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΜΑΣΩΝΟΓΕΝΟΥΣ ΜΥΘΙΣΤΟΡΙΟΓΡΑΦΙΑΣ
Η ΛΕΞΙ «ΜΟΓΓΟΛΟΣ» ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΗΜΑΤΙΚΩΣ ΠΕΡΙΩΡΙΣΜΕΝΗ, ΔΗΛΟΥΣΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΚ ΧΩΡΑΣ ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ ΚΑΤΑΓΟΜΕΝΟΥ.

Η ΑΡΧΙΚΗ (ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ) ΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΕΥΡΥΤΕΡΗ, ΚΑΘΩΣ ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΚΗ – ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΙ.

Η ΛΕΞΙ ΕΤΥΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ Μ(Ε)ΙΓΝ- [Μ(Ε)ΙΓΝΥΩ, Μ(Ε)ΙΓΜΑ, ΜΙΓΑΣ, ΜΕΙΞΙ] ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ «ΔΥΤΙΚΕΣ» ΛΑΤΙΝΟΓΕΝΕΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ. ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΙΝΕΤΑΙ MONG- (MONGOL, MONGREL = ΜΙΓΑΣ, AMONG(ST) = ΜΙΓΔΗΝ Κ.Λ.Π.). Η ΛΕΞΙ ΕΠΑΝΕΙΣΗΛΘΗ ΜΕΤΗΛΛΑΓΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ (ΜΟΓΓΟΛΟΣ).

Ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ (ΑΠΟΓΟΝΟΣ) ΓΟΝΙΔΙΑΚΗΣ ΜΙΞΕΩΣ ΦΥΛΕΤΙΚΩΣ ΑΣΥΜΒΑΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ. ΟΤΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΣΥΜΒΑΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΦΥΛΕΣ, Η ΦΥΣΙ ΤΕΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΕΞΑΛΕΙΨΙ ΤΥΧΟΝ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΓΟΝΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟΝ ΙΔΑΝΙΚΩΤΕΡΟ ΓΟΝΙΔΙΑΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ. Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΙ ΜΕΙΞΕΩΣ ΑΣΥΜΒΑΤΩΝ ΦΥΛΩΝ (Π.Χ. Η ΠΕΛΑΣΓΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΟ-ΚΟΡΕΑΤΙΚΗ ΔΡΑΚΩΝΙΑΝΗ ΟΦΙΟΝΙΚΗ) ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΥΒΡΙΔΙΟ. ΕΔΩ Η ΦΥΣΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ «ΑΝΙΧΝΕΥΕΙ» ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΕΙ ΕΚΠΕΦΥΛΙΣΜΕΝΑ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΣ ΠΛΑΣΜΑΤΑ, ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΙ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗΣ ΚΤΗΝΟΜΕΙΞΙΑΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΝΕΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ (ΤΕΡΑΤΟΓΕΝΕΣΕΙΣ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΗ ΚΑΜΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΓΟΝΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΑΠΟΚΤΑ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΚ ΤΩΝ ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ.

Π.Χ. ΟΙ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΙΣ ΜΟΓΓΟΛΟΙ (ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ), ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΡΗΧΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΙΤΡΙΝΩΝ ΚΤΗΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΛΕΥΚΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΄Η ΚΑΙ ΑΠΟ ΛΕΥΚΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΙΤΡΙΝΩΝ ΘΗΛΥΚΩΝ, ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΤΑ «ΚΙΤΡΙΝΑ» ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ, ΚΑΘΩΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΙ ΑΝΑΜΕΙΞΕΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ ΕΡΠΕΤΟ Η ΦΥΣΙ ΞΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ ΕΡΠΕΤΟ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΗ ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΜΕΙΞΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΜΕ ΔΡΑΚΩΝΙΑΝΟ-ΤΕΧΝΗΤΟ-ΕΡΠΕΤΙΚΟ DNA. ΟΙ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΙΣ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ» ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΑΚΟΜΑ ΔΥΤΙΚΩΤΕΡΑ (ΒΛ. ΟΡΔΕΣ ΑΤΤΙΛΑ ΚΑΙ ΤΖΕΝΓΚΙΣ ΧΑΝ) ΟΠΟΥ ΞΑΝΑ ΜΕΣΩ ΒΙΑΣΜΩΝ ΠΑΡΗΓΑΓΑΝ ΤΟΥΣ ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΕΙΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΟΜΟΙΑΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΙΩΣΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ: ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΚΑΧΕΚΤΙΚΑ ΑΣΥΜΜΕΤΡΑ ΣΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΕ ΤΕΡΑΤΩΔΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ (ΓΑΜΨΕΣ ΜΥΤΕΣ, ΓΕΡΑΣΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΚΡΑΝΙΑΚΑ ΕΞΟΓΚΩΜΑΤΑ Κ.Λ.Π.). Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΕΡΑΤΑ ΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΘΩΣ Η ΘΕΑΣΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΣΥΝΗΘΙΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΜΒΙΩΣΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

ΣΕ ΧΩΡΕΣ-ΧΑΒΟΥΖΕΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ ΚΤΗΝΟΓΕΝΕΣΕΩΝ (ΤΟΥΡΚΙΑ, ΑΛΒΑΝΙΑ, ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ, ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ) ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΝΗΘΗ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΠΑΜΠΟΛΛΑ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΑ ΕΞΑΜΒΛΩΜΑΤΑ ΒΓΑΛΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑΙΝΙΕΣ ΓΚΡΑΝ-ΓΚΙΝΙΟΛ ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΩΣ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΣΩΝΙΚΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ (ΥΠΟΣΤΗΜΟΝΙΚΟ) ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ.

ΠΑΡ’ ΟΛ’ ΑΥΤΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΛΑΦΡΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΕΡΑΤΟΓΕΝΕΣΕΩΝ «ΔΙΑΡΡΕΟΥΝ» ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ. ΔΗΤΕ Π.Χ. ΕΝΑ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΕΞΕΤΙΝΑΞΕ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΜΙΑ ΤΟΥΡΚΑΛΑ:

http://www.youtube.com/watch?v=2N_ivaTe588

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΤΟΥΡΚΟ-ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΚΡΑΙΑ ΜΟΡΦΗ: ΓΑΜΨΗ (ΠΑΠΑΓΑΛΟΕΙΔΗΣ) ΜΥΤΗ, ΚΑΘΕΤΟ ΣΒΕΡΚΟ, ΕΞΕΧΟΝΤΑ ΖΥΓΩΜΑΤΙΚΑ ΟΣΤΑ, ΒΑΘΟΥΛΩΜΕΝΕΣ ΟΦΘΑΛΜΙΚΕΣ ΚΟΓΧΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΞΟΓΚΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ (ΓΟΥΡΛΩΜΕΝΑ) ΜΑΤΙΑ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΑΙ ΚΥΚΛΙΚΟ ΑΥΛΑΚΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΓΧΕΣ, ΟΠΩΣ ΕΝΑΣ ΤΥΠΙΚΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣ. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΝΕ «ΠΑΚΕΤΟ» ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΕΥΡΕΩΣ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ (ΤΟΥΡΚΙΑ, ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ, ΑΡΜΕΝΙΑ, ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΒΟΡΕΙΟΣ ΑΦΡΙΚΗ, ΕΛΛΑΔΑ Κ.Λ.Π.). ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΠΟΣΟ ΣΥΧΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΑΜΨΗ ΜΥΤΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΓΑΛΜΑ ΘΕΟΥ 'Η ΘΕΑΣ ΜΕ ΓΑΜΨΗ ΜΥΤΗ?????

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΙΤΡΙΝΗ ΤΕΡΑΤΟΓΕΝΕΣΙ:

http://www.youtube.com/watch?v=6JavsbymOeU

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ «ΣΥΝΔΡΟΜΟ DOWN» ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ «ΜΟΓΓΟΛΙΣΜΟΣ» ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΘΟΝΤΕΣ «ΜΟΓΓΟΛΑ» ΄Η «ΜΟΓΓΟΛΑΚΙΑ». ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΑΙΟΘΕΝ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΤΣΙ;

ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ Η ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΣΩΝΙΑ, ΤΑ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΗ ΑΡΧΑΙΑ ΓΝΩΣΙ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, «ΠΕΡΝΑΕΙ» ΨΗΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ ΑΥΤΗΣ ΣΕ «ΑΘΩΑ» ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ, ΟΠΩΣ ΤΑΙΝΙΕΣ (ΕΒΡΑΪΚΟ «ΙΕΡΟ ΔΑΣΟΣ» HOLY WOOD), ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ, ΜΟΔΕΣ, ΤΕΧΝΕΣ, ΤΑΣΕΙΣ Κ.Λ.Π.

ΕΠΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΑΓΓΛΟΕΒΡΑΙΟΥ RUDYARD KIPLING «MOWGLI», ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΠΙΤΗΔΕΙΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΕΑΝ ΛΗΦΘΗ ΥΠ’ ΟΨΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ, ΤΟΥ ΜΟΓΛΗ < MOGLI < MOGOL < ΜΟΓΓΟΛΟΣ.

ΣΕ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΑ J.R.R. TOLKIEN* ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΥΒΡΙΔΙΟ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟ ΣΕ ΠΡΟΚΕΧΩΡΗΜΕΝΟ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΟ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟ ΕΧΟΝ 2 ΟΝΟΜΑΤΑ: GOLLUM ΚΑΙ SMEAGOL, ΑΜΦΟΤΕΡΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΛΕΞΙ «MONGOL».

ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΑ «ΒΡΙΘΟΥΝ» ΤΕΤΟΙΩΝ «ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΩΝ», Π.Χ. ΣΤΟΝ «ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΩΝ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΩΝ» ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΟΡΔΕΣ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΙΜΟΔΙΨΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΩΝ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΗ ΟΡΚ ΚΑΙ ΟΥΡΟΥΚ-ΧΑΪ**, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ (ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ) ΜΑΖΙΚΩΣ ΣΕ (ΓΕΝΕΤΙΚΑ) ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ MORDOR [ΕΚ ΤΟΥ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥ MORTE = ΘΑΝΑΤΟΣ, ΕΚ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ (ΟΜΗΡΙΚΟΥ) ΜΟΡΟΣ], Η ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ «ΑΝΘΡΩΠΩΝ», ΤΗΣ «ΜΕΣΗΣ ΓΗΣ» (ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ), ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΙ ΑΥΤΩΝ ΓΙΑ ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΔΥΣΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΑΦΑΝΙΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ (ΟΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΜΙΑ ΔΡΑΚΑΙΝΑ!!!) ΟΝΟΜΑΤΙ «ERAGON»: ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΩΣ ΥΠΕΡΤΕΡΕΣ ΟΡΔΕΣ ΔΙΠΟΔΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΠΕΛΑΣΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΓΕΙΟΥΣ (ΛΕΥΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΥΣ).

ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΑΣ.

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΤΕ:

ΖΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 'Η ΣΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΑ;;;

*Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΣΑΞΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ 18ο ΑΙΩΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ.

**ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΕΙΣ ΜΙΓΑΔΕΣ-ΜΟΓΓΟΛΟΙ (ΔΗΛΑ ΔΗ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΒΙΑΣΜΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΩΝ ΛΕΥΚΟ-ΚΙΤΡΙΝΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΩΝ ΠΕΛΑΣΓΙΚΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ) ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΟΥΡΚ-ΤΟΥΡΟΥΚ-ΤΟΥΡΚΟΙ («ΤΟΥΡΑΝΙΟΙ» ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ), ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ «ΤΟΥΡΚΙΑΣ».
ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΧΝΗΤΟ DNA
Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΑΠ’ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΣΥΛΛΗΠΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΜΠΕΦΥΤΕΥΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΟΦΙΟΝΙΚΟ-ΔΡΑΚΩΝΙΑΝΟ DNA ΤΟΥ
ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΙΣΑΥΡΙΗΛ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣΤΕ 1821 ΜΠΕΤΟΝΙΕΡΕΣ ΥΔΡΟΦΘΟΡΙΟ ΣΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΤΟΥ
ΔΙΓΑΜΜΑ
ΧΩΣΤΕ ΤΟ ΛΗΣΜΟΝΗΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ ΔΙΓΑΜΜΑ (F) ΣΤΙΣ ΜΟΥΝΗΘΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΚΑΤΗΘΡΕΣ ΤΩΝ ΧΥΣΟΖΗΤΙΑΝΩΝ ΨΩΛΟΠΛΑΚΟΥΤΣΩΜΕΝΩΝ ΠΟΥΤΣΟΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ ΛΕΣΒΙΩΝ «WICCA» ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΓΑΜΗΣΕΤΕ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΒΗ ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΤΟ 447 ΣΒΟΥΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΥΛΙΧΘΗ ΤΟ ΟΥΡΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑ (ΚΟΥΦΑΛΑ) ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΛΑΝΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΩΣ ΟΙ ΕΛΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΕΣΟΞΥΡΙΒΟΝΟΥΚΛΕΪΚΟΥ ΟΞΕΟΣ (DNA).
ΑΜΑ ΔΗΤΕ ΤΟΝ ΤΖEΧΟ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ, ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΚΑΡΦΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤA ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΩΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΝ ΣΗΡΑΓΓΟΕΙΔΗ ΚΩΛΟ ΤΟΥ.
ΟΣΟΙ ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ, ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΟ ΓΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟN ΤΖEΧΟ.
ΧΥΣΟΜΠΟΥΚΑΛΟ
ΕΙΣΑΙ ΚΩΛΟΠΟΥΣΤΑΣ ΜΑΣΩΝΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΙΟΥΔΑΙΟΣ 'H ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ????

ΕΙΣΑΙ ΣΙΝΟΓΙΟΥΣΟΥΦΙ ΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΗΤΟΣ ????

ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ Η ΧΥΣΟΑΦΥΔΑΤΩΣΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ !!!!!!!!!!

Η ΥΠΕΡΚΕΧΥΜΕΝΗ ΣΤΟΑ «HONG» ΕΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΑ ΧΥΣΧΙΑ ΤΩΝ ΔΡΑΚΩΝΙΑΝΩΝ ΣΕ ΝΕΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ !!!!!!!!!!!!!!

ΤΕΡΜΑ ΣΤΙΣ ΔΥΣΕΥΡΕΤΕΣ ΧΥΣΟΔΑΧΤΥΛΗΘΡΕΣ !!!!!!

ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΧΥΣΟΦΛΥΤΖΑΝΑ !!!!!!!!!

ΤΟ ΝΕΟ ΧΥΣΟΜΠΟΥΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, ΜΕ 888 ΛΙΤΡΑ ΚΑΘΑΡΟΥ ΕΡΠΕΤΙΚΟΥ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ !!!!!!!!!!!!!!

ΤΡΕΞΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΠΟΥΤΣΟΠΟΥΣΤΕΣ !!!!!!!!

ΤΙΜΕΣ ????

ΥΠΟ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ !!!!!!!!!!

ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΚΙΤΡΙΝΟΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΣ ΧΥΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΒΑΝ ΣΑΝ ΥΔΡΟΦΟΡΕΣ (ΧΥΣΟΦΟΡΕΣ) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΟΥΡΛΑΤΟΥ ΧΥΣΟΠΕΔΩΣΙΣ
Ο ΠΟΥΣΤΑΡΔΟΓΕΡΑΣ ΧΥΣΟΛΕΒΗΤΑΣ ΜΑΓΟΣ & ΣΥΓΓΡΑΦΕΥΣ (ΣΥΡΡΑΦΕΥΣ) ΒΕΒΙΒΛΙΟΔΕΤΗΜΕΝΩΝ ΧΥΣΟΧΑΡΤΩΝ Π. ΤΟΥΡΛΑΤΟΣ ΑΠΕΒΛΗΘΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΩΣ ΕΚ ΠΑΣΗΣ ΜΑΣΩΝΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΟΣ ΒΕΒΑΡΥΜΕΝΟΣ ΥΠΟ ΤΩΝ ΚΑΤΩΘΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ:

1) ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΣ ΕΠΕΡΝΕ ΠΟΥΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΕΙΣ ΤΑ ΜΑΣΩΝΙΚΑ ΟΡΓΙΑ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, ΑΦΙΝΟΝΤΑΣ ΤΑΣ ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΑΣ (ΚΛΗΡΩΤΙΔΑΣ) ΤΩΝ ΑΡΡΕΝΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΑΠΙΜΠΟΥΚΩΤΕΣ*. ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΠΑΝΗΛΕΙΜΜΕΝΩΣ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΑΣ ΗΓΝΟΟΥΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΩΣ.

2) ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟΥ ΑΞΙΑΣ ΨΩΛΟΝΤΣΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΗΤΑΙ ΕΠΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΑΣ ΕΤΩΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΝ ΣΤΟΑ-ΧΥΣΟΔΕΞΑΜΕΝΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΑΘΗ (ΑΧΑΡΝΩΝ 17). Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΕΚΑΝΕ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΙΝ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΝ ΤΕΛΕΙ. ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟΝ ΜΑΣΩΝΙΚΟΝ ΚΕΙΜΗΛΙΟΝ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟΥ ΑΞΙΑΣ.

3) ΕΠΙΣΗΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΣΠΕΡΜΑΤΟΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ ΤΕΤΡΑΚΙΣ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΕΙΣ ΤΟ Μ.Χ.Ε. (ΜΑΣΩΝΙΚΟΝ ΧΥΣΕΝΥΔΡΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ) ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΟΣ ΠΕΨΩΛΟΧΥΜΕΝΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ, ΕΞΕΘΩΡΙΑΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΩΣ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑ ΜΑΣΩΝΙΚΩΝ ΠΟΔΙΩΝ (ΨΩΛΟΡΟΜΠΕΣ), ΦΥΛΑΤΤΟΜΕΝΟΝ ΕΠΙ ΑΙΩΝΑΣ ΕΙΣ ΤΑΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣΩΝΙΚΑΣ ΨΩΛΟΣΤΟΑΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΝ. Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΣ ΨΩΛΟΤΑΡΝΑΝΑΣ ΕΧΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΘΗ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΕΙΣ ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΚΤΙΑΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑΣ ΕΚΠΟΜΠΑΣ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟΝ ΚΥΑΝΟΥΝ ΜΑΣΩΝΙΚΟΝ ΡΑΣΟΝ ΔΙΑΚΕΚΟΣΜΗΜΕΝΟΝ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΤΕΡΩΝ.*ΠΙΠΑ + ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ
ANSWER TO MOSSAD E-MAIL
WHAT DID YOU SAY YOU FUCK???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

YOUR ASSES INDEED WIDE, YOU HAVE SUFFERED IN YOUR ARSE-HOLES A CUM-TIDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WHICH TROUSERS YOU CUNT???

THE ONLY TROUSERS YOU CAN SEE ARE THESE OF THE FASCIST-GAY-GUARDIANS OF YOURS YOU SISS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


WHERE ARE YOU GOING YOU MILLI-FUCKED SPY WHORE?

WHERE ARE YOU GOING YOU MASONIC BLOWJOB-CHOKER NAZI-THONG?

TELL YOUR CUM-SWIMMING BOSSES (...YOU KNOW...) THAT WE’RE GONNA FUCK NOT ONLY WHAT THEY HAVE PRESERVED UNFUCKED, BUT ALSO WHAT THEY WOULD FUCK TILL THEY DIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DID YOU UNDERSTAND YOU CANCERED CUNT????

DID YOU UNDERSTAND YOU USED CONDOM????

DID YOU UNDERSTAND YOU CUM-BABPTIZED JEWISH CHRISTIAN FAGGY OF YAHWEH????????????????????


TAKE THE BLOWJOB OFF YOUR ASS YOU PUNK. THE ROOM IS FULL OF SMOKE.

WHERE DID YOU LEARN TO CUSS YOU FAGGOASSHOLE? IN THE KINDERGARTEN?????

HOW ASSHOLE ARE YOU YOU ASSHOLED ASSHOLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

YOU UNEDUCATED TRANNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

THEY DIDN’T TEACH YOU TO WRITE IN YOUR WHORISH SCIENTOLOGIC SYNAGOGUE?????

YOU COCK-MANAGER OF THE GOVERNMENT, YOU DIDN’T SUCK YOUR DAILY COCK TODAY AND YOU ARE AGGRESSIVE YOU TRANSGENDERED HEN?????????????

I SAY 14!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WE KNOW THAT YOU HAVE BALLS FROM STEEL YOU BITCH. SINCE YOU CUT OFF YOUR REAL ONES, YOU WORE STEEL BALLS YOU DICK-WCs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HANDS UP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


STOP JERKING WHEN I CUSS AT YOU YOU CUNT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

YOU ARE SO STONED THAT YOU COULDN’T EVEN FUCK A TOURIST IN MYKONOS YOU HOOCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PUT BATTERIES IN YOUR ASS YOU ASSHOLE AND MAYBE YO’LL WALK AGAIN AFTER THE FUCKS AND THE KICKS YOU HAVE SUFFERED ALL THESE YEARS YOU HEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

YOU DESTROYED WHORE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

YOU CUM-NUT BUTTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ARE YOU HAVING A GOOD TIME IN YOUR CHURCH YOU HOE???????

YOU THINK WE DIDN’T HEAR ABOUT THE FUCKS YOU ATE YESTERDAY ON THE LIGHT-HOUSE?????????????

WALK STRAIGHT YOU CUM-JELLY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I SAID WALK STRAIGHT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

STRAIGHT HOMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WATCH IT YOU PLANT!!!!!!!!!!!!!!!!!!

YOU’RE GONNA CRASH YOU BITCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HOW ASSHOLE ARE YOU,YOU ASSHOLE? TELL ME.

AGAIN YOU CRASHED ON THE DICK OF YOUR BOSS YOU BUTTER????????????????????????????????????????????????????????????????????

NO YOU BITCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! THE INSURANCE COMPANY DOES NOT COVER THE DAMAGES OF YOUR ARSE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BITCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FUCK YOU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

YOUR BRAIN IS A SHITTED CUMMED TRASHCAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HOW MUCH HAVE YOU SPEND TO ARSOLOGISTS AND PSYCHOLOGISTS YOU DEMOLISHED MASONIC RUIN???????????????????????????????????????

HOW MANY ANTI-DEPRESSANTS AND HOW MANY DRUGS HAVE YOU ATE YOU HOMELESS JUNKIE SLUT??????????????????????????????????

SPEAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SPEAK YOU POUSTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

YOU DON’T SPEAK HUH?????????????????????????

OF COURSE YOU CANNOT SPEAK WITH THE BALLS OF YOUR DRACONIAN CHINESE RABBI IN YOUR MOUTH YOU DICK-TRUCK??????????????????????????????????????????????????????????????

PUT A CAKE IN YOUR ASS YOU BITCH-HOLE.

WALK STRAIGHT YOU RUINED SOROKOLEF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RUN AND SEE RIGHT NOW WHERE YOUR FUCKER IS BEING FUCKED NOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GO AND BECOME A PASTOR YOU FAGGOSISSY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GO AND CUM ON THE UTENSILS OF YOUR HOUSE YOU GOVERNMENT FAGGOFAGGOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

YOU THINK WE DON’T KNOW THAT YOU WERE FUCKING HENS IN YOUR FUCKIN VILLAGE?
Η ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΥΜΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΤΟ ΛΥΣΣΑΛΕΟ ΤΗΣ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙ!!!!!!!!!!!!
ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ «ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ» (ΕΚΔ. «ΑΡΧΕΤΥΠΟ», ΕΠΑΝΕΚΔ. 2005) ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ «ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ», ΣΕΛΙΣ 85, ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ:

[Ο ΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΑΓΚΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΙΩΣΙ]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΥΤΟ [ΤΟΥ ΜΑΣΩΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ] , Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ, ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΕ ΤΟ 1933 ΣΤΗ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΤΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ [ΚΑΘΙΚΙΤΩΝ] ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ, ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΠΟΡΙΣΜΑ, ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ ΟΙ ΕΞΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΤΑ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΒΙΒΑΣΕ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ:

«Α) Ο ΜΑΣΩΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΙΣ, ΟΥΔΕ ΣΩΜΑΤΕΙΟΝ ΕΠΙΔΙΩΚΟΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ.
Β) Ο ΜΑΣΩΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΝ ΟΥΤΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.
Γ) ΟΙ ΗΘΙΚΑΙ ΑΡΧΑΙ ΤΟΥ ΜΑΣΩΝΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΘΕΡΗΘΩΣΙΝ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΕΥΟΜΕΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ.
Δ) ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΟΝ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΚΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΥΛΙΣΜΟΥ.
Ε) Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΡΕΥΝΗΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΖΗΤΕΙ Ο ΜΑΣΩΝΙΣΜΟΣ,
ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΦ’ ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΑΘΕΪΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΙΝ ΤΟΥ ΗΘΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ.
ΣΤ)
ΟΥΔΕΙΣ ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΝΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΝΑΛΑΒΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΣΩΝΙΣΜΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΗ ΕΙΣ ΕΠΟΧΗΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΑΓΩΝΕΣ ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΔΕΟΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΩΣΙΝ ΑΜΕΡΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ».

Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΟΜΩΣ ΑΝΤΙΠΑΡΗΛΘΕ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΑΣΠΑΣΤΗΚΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ Π. ΜΠΡΑΤΣΙΩΤΗ ΠΟΥ ΜΕΙΟΨΗΦΙΣΕ, ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ 67 ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ, ΑΝΤΙΘΕΤΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΠ’ ΟΣΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ. ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΥΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ, Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΠΟΦΑΙΝΟΤΑΝ ΟΤΙ «Η ΜΑΣΩΝΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΝΑΒΙΩΣΙΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑΝ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΙΑΣ ΕΚ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗΝ, ΟΤΙ Η ΜΑΣΩΝΙΑ ΕΧΕΙ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΗΘΙΚΗΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ
ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΕΙΑΣ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΝ ΚΑΙ ΞΕΝΟ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ.
ΕΤΣΙ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΛΑΤΡΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΙΣΡΑΗΛΙΤΗ ΤΣΟΠΑΝΗ (ΠΟΙΜΕΝΑ) ΣΑΣ, Ω ΝΟΟΣΟΔΟΜΙΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΒΑΤΙΝΕΣ (ΑΜΝΟΙ) ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕΧ.

ΕΤΣΙ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΕ ΑΜΑΧΗΤΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΤΑΣΣΕΣΤΕ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΟΠΡΕΠΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΛΙΓΔΑ ΠΟΥ ΕΞΑΠΟΛΥΗ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ. ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ. ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΔΕΙΞΑΝΕ.

ΕΤΣΙ.

ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΔΗΤΕ ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΙΞΑΝΕ.

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΣΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΤΕ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΩΘΕΝ ΤΟΥ ΘΟΛΟΥ ΔΡΑΚΩΝΙΑΝΟΥ ΘΟΛΟΥ.

ΣΑΠΙΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΠΡΟ ΣΑΣ.1η ΣΗΜΕΙΩΣΙ: Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ Π. ΑΘ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΤΗΝ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΜΑΣΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΗ ΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΩΣΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΕΙΑ. ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

2η ΣΗΜΕΙΩΣΙ: ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ (ΤΟΤΕ) ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ.
ΛΕΞΙΚΟΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΠΙΝΕΛΙΚΟΛΟΓΙΑΣ
ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΙΣ ΥΒΡΕΙΣ


ΜΑΛΑΚΑΣ - ΜΑΛΑΚΩ

ΜΑΛΘΑΞ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑΝ. ΕΚ ΤΟΥ ΜΑΛΘΑΚΟΣ-Η / ΜΑΛΘΑΚΟΤΗΣ. Η ΠΛΕΟΝ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΥΒΡΙΣ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΗΣ. ΑΡΧΙΚΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΑΥΝΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΝΕΥ ΜΕΤΡΟΥ ΜΕ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟΝ ΣΥΝΕΠΕΙΑΝ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΥΠΟ ΜΑΛΘΑΚΟΤΗΤΟΣ-ΜΑΛΑΚΟΤΗΤΟΣ ΕΙΣ ΤΑΣ ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙΣΑΣ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΕΩΣ ΕΙΣ ΤΟ ΣΩΜΑΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΝ ΤΟΥ. Ο ΜΑΛΑΚΑΣ-ΑΥΝΑΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΕΣΗ ΤΗΝ ΟΞΥΤΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΝ ΤΟΥ ΛΟΓΩ ΤΡΥΦΗΛΟΥ ΒΙΟΥ. Η ΛΕΞΙΣ ΣΗΜΕΡΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΒΡΙΣΙΝ. ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙ: ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ-Η-Ο, ΚΩΛΟΜΑΛΑΚΑΣ, ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑΣ, ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ, ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑΣ, ΜΑΛΑΚΑΡΧΗΓΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΝ ΧΡΗΣΕΙ ΣΗΜΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΛΕΞΙΣ ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΡΙ ΕΣΦΑΛΜΕΝΩΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕΝΗ ΩΣ ΣΥΝΩΝΥΜΟΣ, ΔΙΟΤΙ Η ΚΑΤΑΛΗΞΙΣ «–ΤΗΡΙ» ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΕΡΓΑΛΕΙΑ / ΜΕΣΑ ΕΠΙΤΕΥΞΕΩΣ ΣΤΟΧΟΥ (ΑΝΟΙΧΤΗΡΙ, ΨΑΧΤΗΡΙ, ΠΟΤΗΡΙ, ΤΡΕΧΑΝΤΗΡΙ Κ.ΛΠ.). ΕΠΟΜΕΝΩΣ «ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΡΙ» ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΟΝ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΥΒΡΙΣ ΠΡΟΣ ΑΤΟΜΟΝ ΥΠΟΝΝΟΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟΝ ΑΥΤΟ «ΒΑΡΑΗ ΜΑΛΑΚΙΕΣ» ΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ Ἠ ΑΛΛΕΣ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ.


ΠΟΥΣΤΗΣ

ΕΤΥΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΥ ΙΣΤΑΤΑΙ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ «ΚΑΘΕΤΑΙ» ΔΗΛΑ ΔΗ ΔΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗ ΑΣΕΛΓΕΙΑ. ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟΝ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ) ΠΑΘΗΤΙΚΟΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΝ, ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑΝ ΥΒΡΙΝ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ. ΑΠΑΝΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥΣΤΡΑ, ΠΟΥΣΤΑΡΑ, ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ, ΠΟΥΣΤΑΚΙ, ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ, ΠΟΥΣΤΡΟΝΙ, ΠΟΥΣΤΑΡΔΕΛΙ, ΠΟΥΣΤΡΙΓΓΟΣ, ΠΟΥΣΤΑΚΟΣ.


ΒΛΑΚΑΣ

ΑΡΧΑΪΣΤΙΣΤΙ ΒΛΑΞ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΝΟΗΤΙΚΩΣ ΗΛΙΘΙΟΝ. ΕΤΥΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΕΚ ΤΟΥ «ΒΛΑΠΤΩ», ΔΗΛΑ ΔΗ Ο ΒΛΑΞ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΒΛΑΒΗ ΕΙΣ ΤΟΝ ΝΟΥΝ ΤΟΥ. ΕΝ ΧΡΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ «ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ–Η», ΤΟ ΑΤΟΜΟΝ ΔΗΛΑ ΔΗ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ ΒΛΑΒΗ ΕΝ ΤΩ ΒΙΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΥΧΙ Ο ΕΚ ΓΕΝΝΕΤΗΣ ΒΛΑΞ. ΠΑΡΑΛΛΑΓΑΙ ΤΟΥ ΛΗΜΜΑΤΟΣ ΟΥΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑΙ ΗΧΟΚΡΑΔΑΣΜΙΚΑΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑΣ ΕΝ ΤΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑΣ, ΤΣΙΜΕΝΤΟΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΑΜΑΛΑΚΑΣ.


ΑΡΧΙΔΙ-ΑΡΧΙΔΩ

ΕΚ ΤΟΥ ΟΡΧΙΣ (ΤΜΗΜΑ ΓΕΝ. ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΡΡΕΝΟΣ). ΑΡΧΙΚΩΣ ΔΗΛΟΙ ΑΤΟΜΟ ΔΙΑΚΡΙΝΟΜΕΝΟΝ ΥΠΟ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΕΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΟΣ ΑΛΛΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΔΙΑ ΕΞΥΒΡΙΣΙΝ.


ΠΑΠΑΡΙ

(ΣΥΝΗΘΕΣΤΕΡΟΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟΝ: ΠΑΠΑΡΙΑ). ΤΟ ΡΗΜΑ ΠΑΠΑΡΙΑΖΩ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΝΥΜΟΝ ΤΟΥ ΜΟΥΛΙΑΖΩ ΚΑΙ ΕΦ΄ ΟΣΟΝ ΟΙ ΟΡΧΕΙΣ ΠΑΠΑΡΙΑΖΟΥΝΕ ΣΥΧΝΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΙΤΙΩΣ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΕΣ ΜΟΡΦΗΝ ΕΣΤΑΦΙΔΙΑΣΜΕΝΩΝ ΚΡΕΜΑΜΕΝΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΩΝ ΣΤΑΦΥΛΩΝ ΑΠΕΔΟΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΩΣ «ΠΑΠΑΡΙΑ». Η ΛΕΞΙΣ ΣΗΜΕΡΟΝ ΕΠΕΚΤΑΘΗ ΝΟΗΜΑΤΙΚΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΛΛΟΝ.


ΠΟΥΤΑΝΑ

ΛΕΞΙΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ. ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΥΤΑΝΟΣ, ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟ, ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ.


ΠΟΡΝΗ

ΕΚ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΡΗΜΑΤΟΣ ΠΕΡΝΥΜΙ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ «ΠΩΛΩ». ΣΥΝΩΝΥΜΟΝ ΤΟΥ «ΠΟΥΤΑΝΑ». Η ΠΟΡΝΗ ΠΩΛΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑ ΔΙΑΚΟΡΕΥΣΙΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΝ ΥΛΙΚΟΥ ΟΦΕΛΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ: ΠΟΡΝΙΔΙΟ.


ΚΑΡΙΟΛΗΣ-ΚΑΡΙΟΛΑ

«ΚΑΡΙΟΛΑ» ΕΙΣ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΛΟΝ, Η ΛΑΒΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΕΙΣ ΕΡΩΤΙΚΗΝ ΠΕΡΙΠΤΥΞΙΝ ΑΡΡΕΝΟΣ ΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΟΡΘΙΩΣ ΥΠΟΒΑΣΤΑΖΟΝΤΟΣ ΜΕ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΔΑΣ ΚΑΤΑΚΕΚΛΙΜΕΝΟΥ ΑΝΑΣΚΕΛΩΣ ΘΗΛΕΩΣ. ΤΟ ΕΠΙΠΛΟΝ ΑΥΤΟ ΟΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ «ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΚΑΡΟΤΣΙ». ΔΗΛΟΙ ΤΗΝ ΧΑΛΑΡΩΝ ΣΑΡΚΙΚΩΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣΑΝ ΘΕΣΙΝ ΜΥΡΙΑΚΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΝ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΤΗΣ, EIΣ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗ ΩΣ ΚΑΡΙΟΛΑ ΥΠΟ ΤΩΝ ΓΟΡΙΛΛΟΓΕΝΩΝ ΕΠΙΒΗΤΟΡΩΝ ΤΗΣ. ΕΞ ΑΥΤΗΣ ΚΑΡΟ, ΚΑΡΟΥΛΙ, ΚΑΡΟΤΣΙ, ΚΑΡΟΤΣΑ.


ΞΕΚΩΛΙΑΡΗΣ-ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ

ΑΡΧΙΚΩΣ ΕΞΕΚΕΚΩΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΕΝΟΣ. ΕΚ ΤΟΥ «ΕΚ» ΚΑΙ «ΚΩΛΟΝ», ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑΝ ΣΗΜΑΙΝΟΝ «ΕΝΤΕΡΟΝ». Ο ΕΧΩΝ ΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟΝ ΤΟΥ (ΚΩΛΟΝ) ΚΕΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΝ ΕΙΣ ΤΟΣΟΝ ΜΕΓΑΛΟΝ ΒΑΘΜΟΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛHΤΑΙ ΑΝΑΤΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΟΧΗΝ ΛΟΓΩ ΑΠΟΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΡΩΚΤΟΥ, ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ «ΝΑ ΤΟΥ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ / ΝΑ ΤΟΥ ΞΗΛΩΝΕΤΑΙ Η ΣΟΥΦΡΑ». ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΞΕΚΩΛΟ (ΕΞΩ+ΚΩΛΟΣ) ΔΙΑ ΤΑ ΘΗΛΕΑ ΧΑΛΑΡΩΝ ΗΘΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΕΝΔΕΔΥΜΕΝΑ ΟΥΤΩΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΝ ΘΕΑΜΑΝ – ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΝ ΤΑΣ ΣΑΡΚΑΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΦΑ ΤΜΗΜΑΤΑ.

ΣΥΝΩΝΥΜΟΝ ΤΟΥ «ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ» ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΕΚΩΛΩ.


ΚΩΛΟΣ

ΑΡΧΙΚΩΣ ΣΗΜΑΙΝΟΥΣΑ «ΕΝΤΕΡΟΝ» Η ΛΕΞΙΣ ΑΥΤΗ ΣΗΜΕΡΟΝ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟΝ ΄Η / ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΛΟΥΤΟΥΣ (ΚΩΛΟΜΕΡΙ = ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ). ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟΣ ΩΣ ΥΒΡΙΣ, ΣΥΝΗΘΕΣΤΕΡΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΗΣΙΣ ΤΗΣ ΩΣ ΠΡΩΤΟΝ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΝ ΕΙΣ ΣΥΝΘΕΤΟΥΣ ΥΒΡΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΣΔΙΔΕΙ ΕΜΦΑΣΙΝ – ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΗΣΙΝ ΠΡΟΫΠΑΡΧΟΥΣΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΟΣ ΕΙΣ ΤΑ ΕΠΙΛΟΙΠΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΤΩΝ ΥΒΡΕΩΝ ΑΥΤΩΝ (ΚΩΛΟΠΟΥΣΤΑΣ, ΚΩΛΑΡΧΙΔΟ, ΚΩΛΟΜΑΛΑΚΑΣ, ΚΩΛΟΚΑΡΙΟΛΑ, ΚΩΛΟΜΟΥΝΟ / ΚΩΛΟΜΟΥΝΙ Κ.Λ.Π.). ΣΥΝΩΝΥΜΟΝ ΤΟΥ «ΚΩΛΟΣ» ΕΙΝΑΙ ΤΟ «ΠΑΤΟΣ» ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΗΣ. ΣΥΝΗΘΕΣΤΑΤΟΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Η «ΒΑΛ’ΤΟ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ» ΄Η «ΒΑΛ’ΤΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ» ΄Η «ΣΤΗΝ ΠΑΤΟΥΡΑ ΣΟΥ» ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΙΣ ΕΝΑΠΟΘΕΣΙΝ ΥΛΙΚΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΚΤΟΥ ΤΟΥ ΥΒΡΙΖΟΜΕΝΟΥ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ.


ΞΕΣΚΙΣΤΡΑ – ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΟΣ–Η

ΕΚ ΤΟΥ «ΕΚ» ΚΑΙ «ΣΚΙΖΩ». ΞΕΣΚΙΣΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΔΗΛΟΙ ΤΗΝ ΑΚΟΡΕΣΤΗΝ ΣΑΡΚΙΚΩΣ ΓΥΝΑΙΚΑΝ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΣ ΠΡΩΤΟΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΞΟΡΜΑΕΙ ΕΙΣ ΑΤΟΜΟΝ ΚΑΙ ΣΚΙΖΕΙ ΤΑΣ ΣΑΡΚΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΑΠΟΤΟΠΟΘΕΤΗΣΙΝ ΑΥΤΩΝ. «ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΟΣ» ΚΑΙ «ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΗ» ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΣ ΠΑΘΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ.


ΠΟΥΤΣΑ / ΠΟΥΤΣΟΣ

ΦΑΛΛΟΣ. ΕΚ ΤΟΥ ΙΤΑΛΙΚΟΥ «ΠΟΥΤΣΟ» ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΒΡΩΜΙΚΟΣ (ΕΙΣ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΝ «ΠΟΥΤΣΕΝ» = ΚΑΘΑΡΙΖΩ).


ΨΩΛΗ

ΣΑΤΥΡΙΚΟΣ ΟΡΟΣ ΑΡΧΑΙΟΘΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΑΙΝΩΝ «ΦΑΛΛΟΣ». ΣΠΑΝΙΩΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΨΩΛΙ (ΟΥΔ.).


ΜΟΥΝΙ

ΑΙΔΟΙΟΝ. ΕΚ ΤΟΥ «ΜΟΥΝΟΥΧΙΖΩ» (ΕΥΝΟΥΧΙΖΩ).


ΣΑΡΔΕΛΛΑ

ΑΛΛΕΩΣ ΤΟ ΜΟΥΝΙ. ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΝΟΗΜΑΤΙΚΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΞ ΑΜΦΟΤΕΡΩΝ ΑΝΑΔΥΟΥΣΑΣ ΑΛΜΥΡΗΣ ΔΥΣΩΔΙΑΣ (ΜΟΥΝΟΨΑΡΙΛΑ). ΣΥΝΩΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ «ΓΑΤΑΚΙ» ΚΑΙ «ΠΡΑΜΑ».


ΜΥΤΖΗΘΡΑ

ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΛΠΙΚΑ ΥΓΡΑ ΕΙΣ «ΑΡΓΚΩ». Η ΝΟΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΙΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΕΚ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΜΦΟΤΕΡΑ ΑΝΑΔΥΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΤΗΝ ΤΑΥΤΗΝ ΟΣΜΗΝ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΟΜΟΙΑΝ ΑΛΜΥΡΑΝ ΓΕΥΣΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΩΣ ΠΑΡΟΜΟΙΑ. ΣΠΑΝΙΩΤΕΡΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Η «ΤΥΡΟΚΑΦΤΕΡΗ».


ΧΑΜΟΥΡΑ

«ΧΑΜΟΥΡΕΥΟΜΑΙ» ΕΙΣ ΤΗΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΕΡΙΠΤΥΣΣΟΜΑΙ ΕΡΩΤΙΚΩΣ ΜΕΤ’ ΑΤΟΜΟΥ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟ ΑΦΡΟΔΙΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΜΕΙΞΕΩΣ (ΓΑΜΗΣΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΣΤΙ) ΕΡΩΤΙΚΗΝ ΠΕΡΙΠΤΥΞΙΝ (ΓΛΩΣΣΟΦΙΛΑ, ΓΛΕΙΨΙΜΑΤΑ, ΑΓΓΙΓΜΑΤΑ, ΜΟΥΝΟΔΑΧΤΥΛΑ, ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΑ, ΨΩΛΟΚΟΠΑΝΗΜΑΤΑ Κ.Λ.Π.), ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΥΤΗΝ ΚΑΘ’ ΕΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΙΞΙΝ. ΧΑΜΟΥΡΑ ΕΣΤΙΝ Η ΜΕΤΑ ΒΟΥΛΙΜΙΑΣ ΕΙΣ ΤΟ ΧΑΜΟΥΡΕΜΑ ΕΠΙΔΙΔΟΜΕΝΗ ΓΥΝΗ / Η ΕΥΚΟΛΩΣ ΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ ΧΑΜΟΥΡΕΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΠΙΠΤΟΥΣΑ.


ΓΑΜΕΩ

(ΣΥΝΕΙΡΗΜΕΝΟΝ ΩΣ «ΓΑΜΩ»). ΕΙΣ ΤΗΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΝ ΚΑΘΟΜΙΛΟΥΜΕΝΗΝ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟ «ΓΑΜΑΩ». ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΝΟΥΣΙΑΖΟΜΑΙ, ΕΙΔΙΚΩΤΕΡΟΝ ΔΕ ΕΝΝΟΕΙ ΤΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΝ ΤΗΣ ΠΡΑΞΕΩΣ, ΟΘΕΝ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΕΝΙΚΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΣΥΝΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΩΤΕΡΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΘΗΛΥΚΗΝ (ΚΑΘΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΤΟ ΘΗΛΥ ΕΝΕΡΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΡΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΩΝΤΑΣ).
Η ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΟΣ: ΕΚ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ «ΓΑ-» («ΔΑ-» ΔΩΡΙΣΤΙ) ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑΙ ΠΡΟΣ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΝ, ΤΕΚΝΟΓΟΝΙΑΝ, ΣΥΝΟΥΣΙΑΝ Κ.Λ.Π. ΛΕΞΕΙΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΕΚ ΤΗΣ «ΓΑΙΑΣ-ΓΗΣ», ΩΣ ΑΡΧΕΤΥΠΟΝ-ΜΗΤΡΑ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ, ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΕΚ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ (ΒΡΟΧΗ ΟΥΡΑΝΟΥ), ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΟΣ, ΚΥΟΦΟΡΙΑΣ Κ.Λ.Π.. ΕΚ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΟΥΤΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΜΕΓΑ ΠΛΗΘΟΣ ΛΕΞΕΩΝ (ΓΟΝΟΣ, ΓΟΝΙΔΙΟΝ, ΓΕΝΝΗΣΙΣ, ΓΑΜΕΤΗΣ, ΓΟΝΕΥΣ, ΓΑΜΟΣ, ΓΑΜΑΩ - ΓΑΜΕΥΩ, ΓΟΝΙΜΟΤΗΣ, ΓΕΝΟΣ Κ.Λ.Π.).


ΓΚΟΜΕΝΑ - ΓΚΟΜΕΝΟΣ

ΔΗΛΟΙ:

-ΕΡΩΤΙΚΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΝ ΑΡΡΕΝΑ Ή ΘΗΛΥ (Π.Χ. «ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΟΥ»). ΟΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΤΑΙ ΤΟΙΟΥΤΩΣ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΠΙΜΟΣ ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΙΑ.

-ΓΕΝΙΚΩΣ ΔΕΙΚΝΥΕΙ ΑΤΟΜΟΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕΝΟΝ ΩΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΝ ΠΡΟΣ ΖΕΥΓΑΡΩΜΑ, ΗΤΟΙ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΚ ΣΑΡΚΙΚΗΣ ΟΠΤΙΚΗΣ ΘΕΩΡΗΣΕΩΣ ΕΤΕΡΟΝ ΑΤΟΜΟΝ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΦΥΛΟΥ ΩΣ ΦΟΡΕΑΝ ΑΡΣΕΝΙΚΩΝ Ἠ ΘΗΛΥΚΩΝ ΓΕΝΝΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ, ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΩΣ ΤΟΙΟΥΤΟΝ (Π.Χ. «ΚΟΙΤΑ ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ»).

Η ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΔΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗΝ ΦΟΡΑΝ ΤΗΝ ΕΝ ΤΩ ΕΒΡΑΪΚΩ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗΝ ΑΝΤΙΦΥΣΙΚΗΝ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΝ ΕΝΤΟΛΗΝ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΝ ΑΠΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΜΙΑΡΩΝ ΕΘΝΩΝ:

ΕΝ ΤΗ ΠΕΝΙΧΡΑ ΚΑΙ ΑΝΟΥΣΙΩ ΕΒΡΑΪΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ, ΟΣΟΙ ΗΤΟ ΕΙΤΕ ΑΠΙΣΤΟΙ ΜΗ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ Ἠ ΜΗ-ΙΟΥΔΑΙΟΙ, ΕΙΤΕ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΗΤΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΑΙ ΤΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ, ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΟ ΥΠΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ «GOYIM»=ΖΩΟΝ. ΩΣ ΤΕΤΟΙΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΥΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΑΡΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΟΡΙΣΘΗ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΤΗΝΩΣΙΝ, ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΙΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΣΦΑΓΗΝ.

ΩΘΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ Η ΛΕΞΙΣ «ΓΚΟΜΕΝΑ», ΔΗΛΑ ΔΗ ΖΩΟΝ ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΙΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΛΕΞΙΣ «ΓΚΟΜΑΡΙ ΓΟΜΑΡΙ»=ΖΩΟΝ ΠΑΛΙ.


ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ - ΜΠΑΣΤΑΡΔΙ

Ο ΕΚ ΚΡΥΦΗΣ ΑΙΣΧΡΑΣ ΣΥΝΟΥΣΙΑΣ ΓΟΝΟΣ / ΤΟ ΤΕΚΝΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΄Η ΜΗΤΡΟΣ ΄Η ΑΜΦΟΤΕΡΩΝ / ΤΕΚΝΟΝ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ, Ο ΜΕΙΓΑΣ.

ΛΕΞΙΣ ΞΕΝΙΚΗ (ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ).


ΜΑΡΜΑΡΩ

Η ΣΤΕΙΡΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ. Η ΛΕΞΙΣ ΑΥΤΗ ΕΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΤΟ ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ ΕΙΣ ΤΑΣ ΑΡΧΑΣ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΟΣ ΕΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑΣ ΠΕΡΙΟΧΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΚΥΡΙΩΣ ΕΙΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΝ).

Η ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ ΑΥΤΗΣ, ΩΣ ΛΑΪΚΗ, ΔΥΝΑΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΕΙΚΑΣΘΗ: Η ΜΗΤΡΑ ΤΗΣ ΣΤΕΙΡΟΥ ΓΥΝΑΙΚΟΣ ΠΑΡΩΜΙΑΣΘΗ ΜΕ ΜΑΡΜΑΡΟΝ, ΗΤΟΙ ΑΨΥΧΟΝ, ΑΝΟΡΓΑΝΟΝ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟΝ ΥΛΙΚΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΕ ΕΙΣ ΟΥΔΕΝ ΕΡΕΘΙΣΜΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΕΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΥΤΗΣ, ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΝ ΔΗΛΑ ΔΗ ΖΩΗΣ.


ΣΟΥΡΟΥΚΛΕΜΕΣ

ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΕΤΥΜΟΥ ΣΗΜΑΙΝΟΥΣΑ ΑΝΔΡΑΝ ΓΕΛΟΙΟΝ. ΣΥΝΩΝΥΜΑΙ: ΡΕΜΠΕΣΚΕΣ, ΚΕΡΧΕΛΕΣ, ΓΚΕΒΕΖΕΣ, ΓΚΙΟΖΗΣ, ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ, ΣΚΕΡΧΕΜΠΕΣ, ΚΟΚΟΒΙΟΣ, ΤΖΙΤΖΙΦΙΟΓΚΟΣ.


ΚΑΤΣΑΜΑΛΑ

ΓΕΝΝΗΜΑ ΤΗΣ ΑΤΟΦΙΑΣ «ΑΡΓΚΩ» ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 1990 ΕΜΕΣΟΥΡΑΝΗΣΕ ΕΠΙ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΣ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΩΣ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΡΡΗΜΑ ΣΗΜΑΙΝΟΝ «ΕΙΣΑΙ ΚΑΡΦΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΨΩΛΗ ΜΟΥ ΜΟΝΙΜΩΣ» / «ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ». ΕΓΓΥΤΕΡΟΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑΝ ΑΤΤΙΚΗΝ ΔΙΑΛΕΚΤΟΝ ΘΑ ΗΤΟ ΤΟ «ΨΩΛΗΔΕ».


ΜΟΥΣΤΑΚΩ

ΕΚΤΟΞΕΥΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟΝ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΩΣ ΥΠΟΝΝΟΩΝΤΑΣ ΥΠΑΡΞΙΝ ΜΥΣΤΑΚΟΣ ΕΠΙ ΘΗΛΥΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ.


ΨΩΛΟΥ

Η ΕΧΟΥΣΑ ΩΣ «ΧΟΜΠΥ» ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΙΝ ΨΩΛΩΝ. ΣΥΝΩΝΥΜΟΝ ΤΟ «ΠΟΥΤΣΟΥ».


ΠΟΥΣΤΟΥ

ΑΚΡΩΣ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΟΝ ΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΔΙΟΤΙ ΔΗΛΟΙ ΓΥΝΑΙΚΑΝ ΠΟΥ «ΓΟΥΣΤΑΡΗ» ΕΡΩΤΙΚΩΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ: ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΟΓΑΜΑΝΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗ ΜΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΣ ΥΓΙΕΙΗ ΑΡΡΕΝΑ ΑΤΟΜΑ, ΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ (Σ)ΠΡΩΚΤΟΓΑΜΑΝΕ ΕΝ Ω ΑΥΤΗ ΦΟΡΑΗ ΤΕΧΝΗΤΟΝ ΠΕΟΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΣΒΙΑ.


ΧΥΣΟΥ

Η ΓΥΝΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ ΧΥΣΙΑ ΩΣ ΑΝ ΥΔΩΡ.


ΜΠΙΝΕΣ

ΕΙΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟΝ «ΠΟΥΣΤΗΝ» ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑΝ ΕΙΣΗΧΘΗ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΝ.


ΛΟΥΓΚΡΑ = ΠΟΥΣΤΡΑ.


ΣΚΑΤΙΑΡΗΣ

ΔΗΛΟΙ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΓΕΝΙΚΩΣ.


ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ = ΟΙΚΟΣ ΑΝΟΧΗΣ. ΕΚ ΤΟΥ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥ «ΠΟΡΤΕΛΛΟ».


ΠΟΥΡΟΓΕΡΑΣ - ΠΟΥΡΟΓΡΙΑ

ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΩΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΒΙΟΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΦΡΟΣΥΝΗΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ Η ΜΑΚΡΟΕΤΗΣ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΙΣ ΕΜΠΕΙΡΕΙΩΝ, ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΑΛΟΓΩΣ ΚΑΙ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΩΝ, ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΑ ΩΣ ΚΕΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ΕΦΗΒΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟΝ ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΟΥΝ ΕΙΣ ΑΥΤΑ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΑΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΕΩΣ ΝΕΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ.

ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΚΩΣ Η ΛΕΞΙΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΕΚ ΤΗΣ ΕΙΚΑΣΙΑΣ ΟΤΙ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΓΡΑΙΑΙ ΤΕΤΟΙΑΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΕΧΟΥΝΕ «ΠΙΑΣΗ ΠΟΥΡΙ» ΕΙΣ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΦΙΔΟΜΟΥΛΙΑΣΜΕΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ.


ΣΟΥΡΓΕΛΟ = ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΩΣ ΓΕΛΟΙΟΝ ΑΤΟΜΟΝ. ΕΚ ΤΟΥ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥ «SUR»=ΥΠΕΡ ΚΑΙ «ΓΕΛΩΣ».ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΙΣ

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΟΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΗΧΟΚΡΑΔΑΣΜΙΚΩΣ ΤΗΝ ΛΕΞΙΝ. Π.Χ. Η ΚΑΤΑΛΗΞΙΣ –ΟΛΑ (ΓΑΜΙΟΛΑ, ΚΑΡΙΟΛΑ, ΧΥΣΟΛΑ, ΜΠΕΚΡΟΛΑ) ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΕΙΣ ΑΔΗΦΑΓΟΝ ΜΗΧΑΝΗN ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΩΣ.
ΣΥΝΘΕΤΕΣ ΥΒΡΕΙΣ

(ΤΙΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΠΡΟΦΑΝΗΝ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΚΗΝ ΣΥΣΤΑΣΙΝ).


ΨΩΛΟΘΗΚΑΡΟ = Η ΓΥΝΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΕΥΗ ΩΣ ΘΗΚΗ ΠΕΡΙΕΧΟΥΣΑ ΨΩΛΑΣ.

ΚΛΑΠΑΡΧΙΔΑΝΟ

ΒΡΩΜΑΡΧΙΔΟ

ΒΥΖΟΠΝΙΧΤΡΑ = Η ΛΕΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΣ ΓΥΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΘΑΝΑΤΩΝΕΙ ΕΞ ΑΣΦΥΞΙΑΣ ΑΤΟΜΑ ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑΣ ΚΕΦΑΛΑΣ ΤΩΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΩΝ ΜΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΙΕΖΟΝΤΑΣ ΤΕΣ ΩΣ ΠΡΕΣΣΑ ΑΠΟΦΡΑΤΤΕΙ ΠΑΣΑΝ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗΝ ΟΔΟΝ ΑΥΤΩΝ.

ΓΑΜΩΣΠΙΤΟΣ – ΓΑΜΩΧΡΙΣΤΟΣ – ΓΑΜΩΚΑΝΤΗΛΟΣ – ΓΑΜΩΤΑΦΟΣ – ΓΑΜΩΘΡΗΣΚΟΣ – ΓΑΜΩΘΕΟΣ – ΓΑΜΙΟΠΑΝΑΓΙΟΣ Κ.Λ.Π. = ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, Η ΠΑΝΑΓΙΑ Κ.Λ.Π.

ΜΑΓΓΟΥΡΟΓΑΜΩΣΤΑΥΡΟΣ = ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΓΑΜΑΝΕ ΤΟΝ ΟΣΙΟΝ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΣΤΑΥΡΟΝ ΜΕΤΑ ΜΑΓΓΟΥΡΑΣ.

ΠΟΥΣΤΟΦΛΩΡΟΣ = ΚΑΙ ΦΛΩΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ.

ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ = ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΘΗ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ «ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ» ΩΣ ΑΝ ΠΑΝΙ ΦΟΡΟΥΜΕΝΟΝ ΕΠΙ ΜΟΥΝΙΩΝ ΄Η ΠΑΝΙ ΣΠΟΓΓΙΖΟΝ ΜΟΥΝΙΑ.

ΚΑΡΙΟΛΟΠΟΥΣΤΑΣ

ΤΑΒΕΡΝΟΓΑΜΙΟΛΕΣ = ΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝΕ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΔΙΑΚΟΡΕΥΣΙΝ ΤΟΣΟΝ ΑΜΑΧΗΤΙ, ΠΟΥ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ ΠΑΝΕΥΚΟΛΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΑΒΕΡΝΑΣ.

ΜΠΑΖΟΠΟΥΤΣΟΛΕΣ = ΑΙ ΔΥΣΜΟΡΦΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑΙ ΑΙ ΟΠΟΙΑΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΗΝ ΤΩΝ ΔΥΣΜΟΡΦΙΑΝ ΥΠΟΠΙΠΤΟΥΝ ΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΣ ΥΠΟ ΑΦΡΟΔΙΔΙΑΚΗΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ.

ΠΟΥΤΣΟΣΙΓΑΣΤΗΡΕΣ

ΨΩΛΟΣΥΜΠΛΕΚΤΕΣ

ΧΥΣΟΜΠΕΚΡΟΛΕΣ

ΨΩΛΟΔΟΚΑΝΑ

ΧΥΣΟΥΡΟΓΡΙΕΣ = ΑΙ ΓΡΑΙΑΙ ΠΟΥ «ΣΟΥΡΩΝΟΥΝ» (ΥΠΟΠΙΠΤΟΥΝ ΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ ΜΕΘΗΣ) ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΣΑΙ ΧΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΥΡΑ.

ΦΛΟΚΑΤΜΟΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ –Η = «ΦΛΟΚΙΑ» ΣΗΜΑΙΝΕΙ «ΧΥΣΙΑ». ΑΤΟΜΟΝ ΠΟΥ ΚΟΛΥΜΠΑΗ ΕΙΣ ΧΥΣΙΑ ΜΟΝΙΜΩΣ ΕΝ ΤΗ ΠΑΡΟΔΩ ΤΩΝ ΩΡΩΝ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΦΛΟΚΑΤΜΟΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΝ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΧΥΣΙΑ ΕΞΑΤΜΙΖΟΝΤΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΝΕΦΕΛΗΝ ΧΥΣΑΤΜΩΝ ΑΝΩΘΕΝ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ.

ΤΣΑΧΠΙΝΟΓΑΡΓΑΛΙΑΡΑ = ΕΚ ΤΩΝ «ΤΣΑΧΠΙΝΑ»=ΚΑΥΛΙΑΡΑ ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ «ΓΑΡΓΑΛΑΩ – Ω». ΥΠΟΔΗΛΟΙ ΤΗΝ ΓΥΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΚΤΑ ΕΡΩΤΙΚΩΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΝ – ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΩΣ – ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΗ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΕΓΕΙΡΗ ΣΑΡΚΙΚΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΣΥΜΜΕΤΡΙΚΟΝ ΦΥΛΟΝ, ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Η ΔΙΨΑ ΔΙΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΚΟΡΕΣΜΟΝ ΤΗΣ ΣΑΡΚΙΚΗΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΕΝΤΟΝΩΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΑΙΔΟΙΟΥ ΤΗΣ. ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΗ Η ΟΠΟΙΑ «ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΜΕ 666 ΡΙΧΤΕΡ ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΓΑΡΓΑΛΑΕΙ Η ΜΟΥΝΑ ΤΗΣ».

ΤΣΙΜΠΟΥΚΟΜΑΜΑ = Η ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΕΙΣ ΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ (ΠΕΟΘΗΛΑΣΜΟΥΣ).

ΠΟΥΣΤΑΚΑΛΗΣ = Ο ΕΚΡΑΓΜΕΝΟΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΟΙΟΣ ΥΠΟΚΡΙΝΟΜΕΝΟΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΑΡΡΕΝ.

ΧΥΣΟΡΙΧΤΡΑ = Η ΡΙΠΤΟΥΣΑ ΧΥΣΙΑ ΕΠΙ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΠΡΟΣ ΠΡΟΒΛΕΨΙΝ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΗΣ (ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΦΡΑΣΙΝ ΤΟΥ «ΧΑΡΤΟΡΙΧΤΡΑ»).
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΛΕΚΤΙΚΟΙ ΤΥΠΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟΙ ΕΙΣ ΤΑΣ «ΛΕΝΤΕΙΟΥΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑΣ ΦΑΡΣΑΣ», ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙΣΑΣ ΥΠΟ ΤΡΙΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙ ΤΑΣ ΑΡΧΑΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ ’90, ΟΙΟΙ ΣΥΝΕΣΤΗΝΟΝΤΟ ΥΠΟ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟΝ «ΛΕΝΤΗΣ»


ΛΙΝΑΤΣΑ = ΚΟΜΜΑΤΙ ΥΦΑΣΜΑΤΟΣ. ΔΗΛΟΙ ΓΥΝΑΙΚΑΝ ΠΑΝΑΣΧΗΜΗΝ ΤΗ ΟΨΕΙ Ή / ΚΑΙ ΧΙΛΙΟΞΕΣΚΙΣΜΕΝΗ. ΣΥΝΩΝΥΜΑ: ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ, ΣΑΒΟΥΡΑ, ΜΠΑΖΟ - ΜΠΑΖΟΛΑ, ΣΑΛΟΥΦΑ, ΣΑΥΡΑ, ΤΑΙΝΙΑ, ΦΡΑΤΖΟΛΑ, ΣΑΥΡΟΛΑ, ΜΠΑΛΟΤΖΑ, ΜΠΕΤΟΝΙΕΡΑ, ΠΙΡΟΓΑ, ΜΠΕΤΟΥΓΙΑ, ΦΑΚΛΑΝΑ, ΜΠΟΜΠΟΤΑ, ΓΚΡΑΒΟΥΡΑ, ΤΑΜΠΕΛΛΑ, ΦΑΛΚΟΝΕΡΑ, ΠΑΤΣΟΛΑ, ΠΑΤΣΟΥΡΑ, ΣΦΕΝΤΑΛΙΑ, ΧΕΙΛΩΤΣΑ, ΚΟΥΡΟΥΝΑ, ΠΑΛΑΣΚΑ, ΛΑΤΕΡΝΑ, ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ, ΣΑΜΠΡΕΛΛΑ, ΠΙΡΟΥΝΑ, ΚΑΜΠΑΝΑ, ΓΑΛΕΤΑ.

ΚΑΡΚΙΝΙΑΡΗΣ = Ο ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗΣ.

ΧΤΙΚΙΑΡΗΣ = Ο ΠΑΣΧΩΝ ΥΠΟ ΧΤΙΚΙΟΥ (ΦΥΜΑΤΙΩΣΙΣ).

ΠΟΥΤΑΝΙ = ΒΛ. «ΠΟΥΤΑΝΑ».

ΠΑΛΙΟΞΕΚΩΛΙ = ΞΕΦΤΙΣΜΕΝΟ ΞΕΚΩΛΟ.

ΠΟΥΤΣΟΧΥΜΕΝΗ = Η ΓΥΝΗ Η ΥΠΟ ΠΟΥΤΣΩΝ ΧΥΜΕΝΗ.

ΚΩΛΟΜΠΙΝΕΔΙΑΡΗΣ

ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑΤΟΣ

ΟΡΓΙΟ

ΣΦΕΝΤΟΝΑ

ΣΑΤΥΡΟΣ

ΣΑΠΙΟΚΩΛΑΚΙΑΣ = Ο ΕΧΩΝ ΣΑΠΙΟΝ ΠΡΩΚΤΟΝ, ΛΟΓΩ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗΣ ΑΠΟΚΤΕΙΘΕΙΣΗΣ ΥΓΡΑΣΙΑΣ.

ΣΑΒΟΥΡΟΓΑΜΗΣ = Ο ΓΑΜΩΝ ΔΥΣΜΟΡΦΟΥΣ ΓΥΚΑΙΚΑΣ (ΣΑΒΟΥΡΑΣ), ΛΟΓΩ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ΕΥΜΟΡΦΟΥΣ ΓΑΜΕΙΝ.

ΚΩΛΟΜΟΥΝΟΠΑΝΑΣ

ΚΑΡΙΟΛΟΜΑΛΑΚΑΣ

ΨΑΡΟΚΟΛΛΑ = ΑΝΔΡΙΚΟ ΣΠΕΡΜΑ.

ΧΑΛΙΚΙΑ = ΣΤΕΡΕΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΛΟΓΩ ΠΟΛΥΚΑΙΡΙΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ.
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΣ ΕΙΣ ΤΗΝ «ΠΡΟΣ ΑΝΤΑΝ» ΦΑΡΣΑΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΝΤΟΣ ΔΙΛΕΠΤΟΥ ΑΙ ΕΞΗΣ:


ΣΤΟΜΑΤΟΜΠΟΥΚΩΜΕΝΕΣ = ΑΙ ΕΧΟΥΣΑΙ ΤΗΝ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗΝ ΤΩΝ ΚΟΙΛΟΤΗΤΑΝ ΠΛΗΡΗΝ.

ΚΡΕΒΒΑΤΟΓΕΜΙΣΤΡΕΣ = ΑΙ ΓΕΜΙΖΟΥΣΑΙ ΤΑΣ ΚΛΙΝΑΣ ΤΩΝ ΜΕ ΓΑΜΙΑΔΕΣ.

ΜΟΥΝΟΥ = Η ΛΕΣΒΙΑΖΟΥΣΑ ΓΥΝΗ ΠΟΥ ΛΙΓΟΥΡΕΥΕΤΑΙ ΜΟΥΝΙΑ.

ΜΟΥΝΟΓΡΙΑ = Η ΓΡΑΙΑ ΦΕΡΟΥΣΑ ΜΟΥΝΙ.

ΓΑΜΙΟΛΑ = Η ΓΥΝΗ ΠΟΥ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΩΣ ΑΝ ΜΗΧΑΝΗ.

ΠΟΥΡΟΓΡΙΑ = Η ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΩΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ.

ΨΩΛΟΑΡΠΑΧΤΡΕΣ = ΑΙ ΑΡΠΑΖΟΥΣΑΙ ΨΩΛΑΣ.

ΠΑΤΣΟΥΡΟΓΡΙΑ = Η ΓΡΑΙΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΣΑ ΥΔΑΡΗΝ ΚΑΙ ΔΥΣΜΟΡΦΗΝ ΚΟΙΛΙΑΝ, ΠΛΗΡΗΝ ΟΥΡΩΝ.

ΠΟΥΤΣΟΥΝΟΓΡΙΕΣ = ΑΙ ΓΡΑΙΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΙΣΚΟΥΝ ΠΟΥΤΣΑΣ. Η ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΥΛΛΑΒΗ "ΝΟ" ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΕΤΥΜΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΑ ΗΧΟΚΡΑΔΑΣΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΙ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ:

«ΒΑΛΕ ΚΑΝΑ ΜΠΟΥΤΣΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ ΣΟΥ», «ΜΕΤΡΑ Τ΄ ΑΡΧΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ», «ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΣΟΥ», «ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΑΝΕΣΤΗΣ ΕΙΜΑΙ? Ο ΠΟΥΤΣΟΣ ΜΟΥ Ο ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ», «ΠΑΡ΄ Τ΄ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΚΑΡΙΟΛΑ», «ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΓΛΥΦΑΔΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΩ ΟΛΑ ΚΑΡΙΟΛΟΜΟΥΝΙΚΑ» ΚΑΙ ΑΛΛΑΙ.


ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΥΤΗΝ ΦΑΡΣΑΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΕΤΥΜΟΥ ΛΕΞΕΙΣ:

ΠΟΥΤΣΟΚΑΡΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΠΟΥΤΣΟΜΟΥΝΟΧΕΙΛΑΔΕΣ, ΑΙ ΟΠΟΙΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕ ΤΑΣ ΣΗΜΕΡΙΝΑΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΛΥΘΟΥΝ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΚΩΣ. ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΙ ΑΓΝΩΣΤΑΙ ΣΥΛΛΑΒΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΗΧΟΚΡΑΔΑΣΜΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ.
ΗΥΠΕΡ ΛΕΩΝΙΔΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΞΑΝΔΡΙΔΟΥ
ΛΕΩΝΙΔΑ ΑΝΑΞΑΝΔΡΙΔΟΥ ΗΥΙΕ ΗΕΡΩΩΝ ΗΕΡΩΣ ΠΑΝΥΠΕΡΤΑΤΕ


ΑΡΡΗΚΤΕ ΧΑΛΥΒΔΙΝΕ ΤΗΣ ΛΑΚΕΔΑΙΜΩΝΟΣ
ΑΙΕΤΕ


ΑΛΚΙΜΕ ΒΑΡΒΑΡΟΒΟΡΕ ΗΟΠΛΟΔΟΥΠΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΩΝ
ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΕ


ΑΥΤΟΘΥΣΙΗΣ ΚΛΕΟΣ ΔΙ’ ΑΠΑΣΑΣ ΓΕΝΕΑΣ
ΗΩΡΙΣΕΣ


ΜΕΓΑΣΘΕΝΕΣ ΚΑΡΤΕΡΟΘΥΜΕ ΝΟΜΙΕ ΑΝΑΞ


ΣΕΛΑΣΦΟΡΟΣ ΣΗ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ ΞΥΜΒΟΛΟΝ
ΚΛΕΟΥΣ ΔΙΗΝΕΚΕΣ


ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΕ ΦΑΛΑΓΞΗΓΕΤΑ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΕ
ΣΕΜΙΘΕΕ


ΗΥΠΟ ΤΗΣ ΣΗΣ ΑΙΧΜΟΦΟΡΟΥ ΛΟΓΧΗΣ
ΜΥΡΙΑΔΑΙ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΚΡΟΝΟΣΤΑΛΤΩΝ ΦΡΙΚΑΛΕΩΣ
ΔΙΕΜΕΛΙΣΘΗΣΑΝ


ΑΡΕΙΕ ΣΙΔΗΡΟΦΡΑΚΤΕ ΔΙΑΠΥΡΕ ΔΩΡΙΕΥ


ΜΕΛΑΝΟΠΩΓΩΝ ΕΡΥΘΡΟΧΙΤΩΝ ΠΕΡΣΑΙΜΟΧΟΕ ΤΕ
ΜΗΔΟΚΤΟΝΕ


ΛΕΟΝΤΟΣ ΑΠΟΓΟΝΕ ΤΕ ΗΕΡΑΚΛΕΟΥΣ ΤΕΚΝΟΝ


ΠΟΛΕΜΟΦΟΡΕ ΧΑΛΥΒΔΑΣΠΙΔΕ ΞΙΦΟΚΡΑΤΩΡ ΤΕ ΚΑΙ
ΔΟΡΥΚΡΑΤΩΡ


ΑΡΙΣΤΕ ΞΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΦΡΟΥΡΕ


ΗΟΡΔΕΟΘΡΑΥΣΤΑ ΔΡΑΚΩΝΙΑΝΗΣ ΜΟΛΥΝΣΕΩΣ ΜΟΡΟΥ ΦΡΙΚΩΔΗ ΜΑΣΤΙΓΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΒΛΑΣΦΗΜΩΝ ΕΞΗΠΛΩΣΕΣ


ΔΩΡΙΚΗ ΣΗ ΛΙΤΟΤΗΣ ΣΚΛΗΡΟΤΗΣ ΤΕ ΤΗΝ ΛΥΔΙΚΗΝ ΤΡΥΦΗΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΝ ΚΑΤΕΚΕΡΑΥΝΩΣΕΝ


ΦΟΒΟΥ ΤΕ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΑΓΚΡΑΤΩΣ ΗΡΧΕΣ


ΗΥΠΕΡΧΡΟΝΙΕ ΗΕΛΙΑΚΟΥ ΛΟΓΟΥ ΦΩΤΟΒΟΛΕ
ΑΓΩΓΕ


ΑΕΝΑΟΝ ΣΟΝ ΦΕΓΓΟΣ ΗΕΜΙΝ ΔΕΙΚΝΥΕΙ
ΑΤΑΡΠΟΝ


ΕΣ ΑΕΙ ΜΙΜΝΗΣΚΩ ΣΕ


ΕΣ ΑΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΗΙΕΡΟΝ ΣΟΝ ΟΝΟΜΑ
ΗΥΦ’ ΑΠΑΝΤΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΗΥΜΝΗΣΘΗΙΣΟΜΕΝΟΝ
ΠΟΛΕΜΟΣ
ΠΟΛΕΜΟΣ ΗΥΒΡΙΝ ΔΙΑΛΥΕΙ.

ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ.

ΦΑΟΣ ΦΥΣΕΙ ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΦΟΡΕΥΣ, ΣΚΟΤΟΣ ΔΕ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ.

ΔΥΝΑΜΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΑΙΕΝ ΚΡΑΤΕΙ.

ΣΚΟΤΟΣ ΟΥΚ ΕΣΤΙΝ. ΣΚΟΤΟΣ ΑΠΟΥΣΙΑ ΦΩΤΟΣ ΕΣΤΙΝ.

ΦΑΟΣ ΔΙΑΛΥΕΙ ΣΚΟΤΟΣ. ΣΚΟΤΟΣ ΟΥ ΦΑΟΣ.

ΦΥΣΙΣ ΑΕΙ ΑΝΑΔΕΥΟΥΣΑ.

ΦΥΣΙΣ ΑΕΙ ΑΝΑΔΕΥΟΜΕΝΗ.

ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΣΤΙΝ ΤΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΝ ΕΜΗΝ ΗΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΘΑΙ.

ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΚΜΗΝ ΑΓΕΙ.

ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΚ ΤΟΥ ΠΕΛΑΣΓΟΣ.

ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΚ ΤΟΥ ΠΕΛΛΩ.

ΑΡΗΣ ΠΟΛΕΜΟΚΛΟΝΟΣ ΗΟΠΛΟΧΑΡΗΣ ΦΡΙΚΤΟΣ ΤΕΙΧΕΣΙΠΛΗΤΑΣ ΑΙΕΝ ΚΑΙ ΠΑΝΘ’ ΟΡΑ.

ΑΡΗΣ ΚΑΘΑΡΤΗΡ ΠΑΝΤΟΣ ΜΙΑΣΜΑΤΟΣ ΗΕΜΑΣ ΑΦΥΠΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΓΕΙ.

ΠΟΛΕΜΟΣ ΗΙΕΡΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ.

ΝΕΜΕΣΕΩΣ ΤΕ ΚΑΙ ΔΙΚΗΣ ΑΡΩΓΟΣ.

ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΕΜΕΙ.

ΠΟΛΕΜΟΣ ΝΟΜΟΥ ΕΠΙΒΟΛΕΥΣ.

ΑΙΕΤΟΣ ΣΕΡΠΕΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΙΛΟΥΡΟΣ ΕΛΑΦΟΥ.

ΑΙΕΤΟΣ ΣΕΡΠΕΤΟΥ ΗΥΠΕΡΙΠΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑΝΑΤΩΝΕΙ.

ΠΟΛΕΜΟΣ ΦΥΣΕΩΣ ΝΟΜΟΣ.

ΦΥΣΙΣ ΠΟΛΕΜΩΙ ΑΥΤΑΝΑΝΕΟΥΤΑΙ.

ΦΥΣΙΣ ΠΕΡΙΤΤΑ ΕΝΔΟΚΟΣΜΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙ.

ΖΩΗ ΕΡΙΔΙ ΑΥΞΑΝΕΙ.

ΕΥΡΩΣΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΥΤΤΑΡΑ ΗΥΓΕΙΑΝ ΑΥΤΟΥ ΠΟΛΕΜΩΙ ΗΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ.

ΑΡΡΩΣΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΠΥΡΙ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΩΙ ΑΦΑΝΙΖΕΙΝ ΧΡΗ.

ΠΟΛΕΜΩΙ ΠΟΝΟΣ ΝΑΙΕΙ.

ΠΟΝΟΝ ΑΙ ΑΔΥΝΑΤΑΙ ΟΝΤΟΤΗΤΑΙ ΟΥΚ ΗΥΠΟΦΕΡΕΙΝ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΟΘΕΝ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ.

ΠΟΝΟΣ ΠΑΝΤΑ ΣΜΙΛΕΥΕΙ.

ΠΟΝΩΙ ΤΑ ΩΦΕΛΙΜΑ ΜΕΝΟΥΝ, ΤΑ ΔΕ ΠΕΡΙΤΤΑ ΑΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ.

ΠΟΛΕΜΩΙ ΚΟΣΜΟΣ ΗΥΠΟ ΠΑΝΤΟΣ ΜΙΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΘΑΙΡΕΤΑΙ.

ΠΟΛΕΜΟΣ ΦΟΒΟΝ ΤΟΙΣ ΜΙΑΡΟΙΣ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΥΕΙ.

ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΤΗΝ ΑΠΟΣΒΕΝΝΥΕΙ.

ΠΟΛΕΜΟΣ ΦΑΥΛΟΙΣ ΦΡΙΚΩΔΗΣ.

Ω ΑΡΕΟΠΕΛΤΑΣΤΕ ΚΡΑΤΕΡΕ ΑΡΧΩΝ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΑΦΑΙΜΑΞΟΝ ΑΦΥΛΙΣΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟΠΝΕΥΜΑΤΩΣΟΝ.

Ω ΓΑΙΑ ΜΕΛΑΙΝΑ ΤΟ ΗΑΙΜΑ ΤΟΥΤΟ ΔΙΥΛΙΣΟΝ.

Ω ΠΟΛΕΜΕ ΜΟΡΟΦΟΡΕ ΑΝΑΞ ΠΑΣΑΝ ΠΑΓΑΝ ΜΟΛΥΝΣΕΩΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΝ.